Jaja, csak az a két villaszár beköltözött egy cimcony "raccsing bájkba" egy kétdugós úszó brembó kiséretében(ez meg egy miton volt, nevezetesen Pedrózáén:)
"Holnap jön haza Talma, és pár motoros haverral szerveztünk egy kis ovációs fogadóbizottságot:) a reptérre, gyertek minél többen, üdvözöljük Talmát világbajnoknak kijáró üvöltözéssel:)
A pontos érkezés:
2007.11.06. kedd, Ferihegy 2B terminál, 12:05"
Mi fél 12-re kint leszünk, páran a suliból, mások a melóból lógnak el, gyere te is!"
Aha, köszi, arra emlékeztem, hogy a szívó(terhelt) oldalon van, csak arra nem, hogy az 5-6 felümlőben benne fut, vagy a 3-5 és a4-5 gátja között van a gyűrűvég, de a kép alapján az utóbbi.
Egyébbként szép dugó, szép "ragacsos":)
Másrészt viszont, monnyon le, aki ezt a félrestiftelést kitalálta, kifolyik a szemem, mire át tudom stiftelniaz ilyen félig a gyűrűhoronyban lévő stiftet.(0,8mmes fogészati maróval a gyűrűhoronyból a tetőfelé bemar,09-es fúróval kifúr, stift beüt, vég leköszörül, horony alján bepontoz, áááááá:)
nem tudjátok ki lehet ez a poénos gyerek képesmotor.hu-n, aki irreálisan olcsón (500-800E) között rak fel mindenféle elérhetőség nélkül kamu hirdetéseket ? (zx6, cbr900 stb)
Kíváncsi lennék mi a fasz az oka rá hogy ezt csinálja. Hasznot nem húz belőle, csak átver sok hülyét. Még csak nem is annyira vicces.
Két évvel ezelött a svájci Honda márkaképviselet csináltatott Lüthi-s 600RR-t. Ha lesz Talma replica akkor is max ugyanígy csináltatott lesz (ha lesz) szerintem nem lesz de nem is nagyon izgat . A replica sisakot valószínűbnek tartom az még érdekelne is
Egy kérdés, az urakhoz:
Képtelen vagyok felidézni, hogy a 25-ös rs ben hová van stiftelve a gyűrű, meg tudja valaki mondani? Nem vagyok hülye, csak mintha a 25 ös 5 felömlős lenne, és valami aprilián, ami viszont hat felömlős volt, mintha az 5-6-os boosterben futott volna a győrővég, csak már nem emlékszem, hogy melyik-melyik.
Bocsánat a hülye kérdésért, de nem szerelek apriliát folyamatosan.
Tyt én meg nem vok marketinges móka miki sikerült megnézznem nekem is a Gp-t hát vmi fantasztikus volt. Z3 köszi hogy értesítettél sms-ben a végeredményről de megtudtam oldani és így autóba tvztem hátul
Eladó Aprilia RS 125-höz tank takaró burkolat és oldalidom. 10eFt/db áron.
A pontos érkezés:
2007.11.06. kedd, Ferihegy 2B terminál, 12:05"
Mi fél 12-re kint leszünk, páran a suliból, mások a melóból lógnak el, gyere te is!"
Egyébbként szép dugó, szép "ragacsos":)
Másrészt viszont, monnyon le, aki ezt a félrestiftelést kitalálta, kifolyik a szemem, mire át tudom stiftelniaz ilyen félig a gyűrűhoronyban lévő stiftet.(0,8mmes fogészati maróval a gyűrűhoronyból a tetőfelé bemar,09-es fúróval kifúr, stift beüt, vég leköszörül, horony alján bepontoz, áááááá:)
(az is már jó szar:)
Kíváncsi lennék mi a fasz az oka rá hogy ezt csinálja. Hasznot nem húz belőle, csak átver sok hülyét. Még csak nem is annyira vicces.
(rem látszik)
Képtelen vagyok felidézni, hogy a 25-ös rs ben hová van stiftelve a gyűrű, meg tudja valaki mondani? Nem vagyok hülye, csak mintha a 25 ös 5 felömlős lenne, és valami aprilián, ami viszont hat felömlős volt, mintha az 5-6-os boosterben futott volna a győrővég, csak már nem emlékszem, hogy melyik-melyik.
Bocsánat a hülye kérdésért, de nem szerelek apriliát folyamatosan.
most hogy talma bajnok lett kíváncsi vagyok csinál-e neki az aprilia 125ben replicát bár én nem sok esélyt láttok rá de jó lenne egy talma replica 08
a helyes válasz: igen
köszi elöre is
nemár ,szegény misoc
aprilia rs 125-cagiva mito 125 alkatrészek eladok!
érd:misoc160@freemail.hu
705377495