más, apróság.
Hirdettem a gyári kipuffomat, jelentkeztek is többen, és volt 2 egyén aki telefonon hívott. Megkérdezték hogy eladó e még a motor. Mondom milyen motor? Hát az aprilia rs125 2006 30ezer forintért. Mondom, nem láttad hogy odavolt írva hogy kipuffogó? aszondja, nem, én motort árulok 30 rongyért.. 1 éveset.
A másik poén, ma reggeli mail, egy aprilia af1 futura 125 92 gyári ELSŐ fékcső hirdetésemre válasz:
"Hello.
Mennyire fog az a hátsó fék?
Első főfékmunkahenger nincs?(ami a kormányon van,a tartály.)?
Üdv:Balázs"
a BMC az jó minőségű szűrőket gyárt...motorra én sem tennék..
a legtöbb amit láttam eddig: a robogósok teszik fel, h a torokhangukkal ijesztegessék a jónépet:D
Egy sport légszűrő mennyivel növeli meg a teljesítményt kb? 0.5lóerő? :)
És mennyivel rövidíti meg a motor élettartamát?
Egyáltalán egy 125ös 2T gépre mi az istennek raknak sportlégszűrőt? Pl. BMC sportlégszűrőt.
Mivel az asso werke gyártja a polini számára a dugókat ezért abbóül tudsz rendelni méretet ha mázlid van viszonylag hamar meg lesz,italmondo tud neked adni
Hirdettem a gyári kipuffomat, jelentkeztek is többen, és volt 2 egyén aki telefonon hívott. Megkérdezték hogy eladó e még a motor. Mondom milyen motor? Hát az aprilia rs125 2006 30ezer forintért. Mondom, nem láttad hogy odavolt írva hogy kipuffogó? aszondja, nem, én motort árulok 30 rongyért.. 1 éveset.
A másik poén, ma reggeli mail, egy aprilia af1 futura 125 92 gyári ELSŐ fékcső hirdetésemre válasz:
"Hello.
Mennyire fog az a hátsó fék?
Első főfékmunkahenger nincs?(ami a kormányon van,a tartály.)?
Üdv:Balázs"
mindenki hülye csak én vagyok helikopter...
üdv
Akkor kell ha fullba szarrátuningolod a gépet
Ja a hangja zsírabb lesz
a legtöbb amit láttam eddig: a robogósok teszik fel, h a torokhangukkal ijesztegessék a jónépet:D
Jövőre meg már komolyabban kéne...
És mennyivel rövidíti meg a motor élettartamát?
Egyáltalán egy 125ös 2T gépre mi az istennek raknak sportlégszűrőt? Pl. BMC sportlégszűrőt.