idömérön vert el egyszer a Galbács.Versenyen soha nem futott be elöttem 125ös,kivéve Sebestyén Petit.Amugy féltettem is a seggem mert marhajól mentek 125elejében volt félnivalóm.
De mostmár nincs...szoval fuck
ja van, ilyen a 15 lovas is. van olyan ameikbe benne van a powernyelv csak levan fogatva hogy mindig zárva legyen meg van olyan amelyiknek kisincs marva a szelep helye. láttam már amelyik fojtott 125öt megy (enyém ennyit ment zárt szeleppel) meg láttam ameik 140, asszem youtubeon volt.
fogalmam sincs h miért megy ennyit. nekem van rajta egy 34es karbi és ezen kívül minden gyári. de egy 2001-esnek a 140 nagyon kevés... egyáltalán poweres? mondjuk a power nélküliek 120 körül mennek...
hát az elég szutyok állapotban van neharagudj...az enyém ment 177-t h.ringen tavaly... most azért már nem megy 165-nél többet de csak dugócsere kérdése...
nekem még nem a legkiélezetebb a motorom,de mind ezek benne vannak amit xlxz mondott.
poliini meg egy szar robogóhoz jó de másra nem
jövőre már elejében fogok menni idén kezdtem
Jó dugóval, megfelelő benzin-levegő aránnyal, megfelelő kenőanyagadagolással egy megbízható motor, nem kell félni tőle... Sajnos a Vertex mostanság nem áll a toppon, az okozza a ragadásokat általában... továbbá a szakszerűtlen karburálás, kifogyott olaj stb stb
ja. van már rá vevő, csak ő még olcsóbban viszi el. főleg azért mert kaptam egy oyan ajánlatot más motorra amit még1X nem fogok, ezért nem azt nézem h olcsón adom el, hanem azt h kb eladom és becserélem szinte egy másikra....
De mostmár nincs...szoval fuck