szevasztok!
megint megy a fika?
ugy van ahogy mondod utángyártott matricák vannak rajta,igy hozták be meg nem én tehetek rola hogy ilyen,a moci!olaszok mindent ki találtank a festése kicsit szar de amugy jól mutat.
enyiéer szerintem nem olyan szar........
Zsóóóti, kategóriaváltás? mire váltasz?
amúgy köszi a mailt a múltkor, hamarosan megírom hogy mekkora kell mailben, Te meg árat írhatnál :)) Köszönöm előre is!
TALMAAAAAAAAAAAAA YEEEEEEEEEEEEEAHHHHHH! Én komolyan megkönnyeztem amikor megnyerte :)) Kurva jó volt!
Nah ha már az eladó motorknál járunk akkor nekem is lenne 2. Egy 2005-ös RS125 gyári fényezés 10000Km szervízkönyv 10,5kw.559000Ft.
És a sajátom is eladó úgy ahhogy van mindennel.650000Ft.1999-es évjárat,SP henger új egy gyűrűs assowerke dugó(1000km van benne)módosított hengerfej,SP cső DLR véggel,34-eskarbi Polini membrán lapok módosított membránház,SKF C4-es csapágysor,SP lamellák, előll állítható teleszkóp,Braking hullámos ,pályaidom szett(+gyári),2003-2006 közt egészséügyi okok miatt nem használt.Egy év műszakival,11kw van a forgalmiban. A1-el vezethető!Kategória váltás miatt!Csak komoly érdeklődő keressen,pályán csak hobbi szinten használt.
én is innen vettem motort a fórumról és nem bántam meg. ez nem azt jelenti, hogy vedd meg Robitól, de mégis. azért aki ide jár, valamilyen szinten tisztában van ezzel a motorral, ért hozzá, karbantartja.
legalábbis ha épp ésszel belegondolok akkor ez így van. vehetsz olyan embertől aki nem imformálódik(pl itt a fórumon) de az sztem jobban zsákbamacska...
garantálom,hogy nincs baja,az olaszok szeretik saját ízléseik szerint formálni a mocijukat,nézz fel a moto.it-re allig találsz széria rs-t,szerintem csak nem tetszett neki,ha pl törve lett volna,akkor belül láthatók a hegesztés nyomai,ha sérült komolyabban akkor telón is látszik,de még 1 karc sincs rajta,ez a moci tényleg nem zsákbamacska,nekem sem hiányzik,hogy utána hívogassanak
megint megy a fika?
ugy van ahogy mondod utángyártott matricák vannak rajta,igy hozták be meg nem én tehetek rola hogy ilyen,a moci!olaszok mindent ki találtank a festése kicsit szar de amugy jól mutat.
enyiéer szerintem nem olyan szar........