Figyelj már, úgytudom, hogy a dugó megszorulása azt jelenti, hogy a dugó felmelegszik, ekkor változik a keresztmetszete és ennek következtében belenyal a hengerfalba. Ennek mi köze van a nicasil hengerhez? Igenis lehet rá vigyázni, bejáratás itt csak a dugóra vontakozik, vagyis a gyürüre. Ha lepattan a nicasil na azzal nem tucc mit kezdeni. kövezzetek meg, de sztem ez a logikus magyarázat.
Egyébként max anynit, hogy figyeled a vízhőfokot, és hidegen nem gyepálod, ha meg melegedni kezd, próbálsz gurulni, kímélgetni, hogy hüljön.... De másképpen szerinted hogyan?
ugyanúgy lehet kapni bele dugót mint a nicasiloshoz, wössner vagy vertexböl is van vasperselyhez való. vaspersely hátránya hogy jobban kopik meg könnyebben megszorul:S
Látom eladod a gépet.
Láthattam a motort a Vida elött KB másfél hete? Csak mert nagyon idmerös volt és a hasznaltmotoron is mintha az 1ik kép az elött lenne.
Nah mind1 csak ugy érdekességképpen kérdeztem
Tűzvan a temetőben
Amugy asszonynál voltam nyáradon,meg medve meg összevissza...
Láncot szokás szerint somorján nézd meg,azvan legközelebb
Kis fogaskerék?Hátulra?Mi a fasznak
Hát Tyt annyiból igazad van, hogy vigyázni elég nehéz rá. Naggyából, Én úgy vigyázok rá, hogy megpróbálom a lehetö legjobb olajjal etetni és figyelni, nem -e gyengélkedik.
a NiCaSilos hengert minimálisat lehet hónolni, ha nagy bemélyedések vannak akkor ujra kell NiCaSiloztatni, ami nem kis pénz, amugy azt általába nem is kell furni mert nem kopik, hacsak nem történt, gyürütörés, dugótörés vagy valami hasonló....
Egyébként max anynit, hogy figyeled a vízhőfokot, és hidegen nem gyepálod, ha meg melegedni kezd, próbálsz gurulni, kímélgetni, hogy hüljön.... De másképpen szerinted hogyan?
Láthattam a motort a Vida elött KB másfél hete? Csak mert nagyon idmerös volt és a hasznaltmotoron is mintha az 1ik kép az elött lenne.
Nah mind1 csak ugy érdekességképpen kérdeztem
bár lekéne mérni egy rendes km/h -val mert a gyári az egy szar
Amugy asszonynál voltam nyáradon,meg medve meg összevissza...
Láncot szokás szerint somorján nézd meg,azvan legközelebb
Kis fogaskerék?Hátulra?Mi a fasznak
meg kis fogaskereket?
előre is kössz
http://www.kit-yasuni.com/