majd meglátjuk... merrt van még 1 ugyanolyan feeling 2004 es stb kevesebbért . azé azt is megnézzük azt így nemlehet eldönteni.. ennyi de am thx rolieeeeeee
robka én erről a mociról beszélek ...:D mert ezt próbálta zsoltinál csak ő nagyonsokért árulta am roli a haverom aki mondta h. te elhoztad és most te árulod. de jövőhétvégén lehet elnézünk arrafele azt +még2 hasonlót megnézni... :D szóval mitmondassz a váltójáról? miért olyan szar?
jah az ár alkuképesforgalombahelyezed benne lesz kicsivel több,mint 5kiloba..és már a neveden van,nem kell átírás és eredetvizsga pluszban,mint mikor megveszel egy rendszámosat,mert az áron felül az még rád vár
hogy tudjam h. váltóhibás vagy miért olyan könnyű kapcsolni? ? mert van még 1 csak abban 13e km van és még nem volt dugócsere csak azt még nempróbáltam
utólag visszanézve télleg sok a 100 14évesen (de csak városban) kinnt pont elég ,mondjuk ott is sok lehetne 80 szal 1 gyári sr kell neked ,,,:D de légyszi az előbbi írásomra írjatok ha tudtok plz!
sziasztok.srácok segítsetek lécci vennék 1 motort CSAK az van vele h. egész jó áron van és 3éves szal még a régebbi h. a váltója nagyonkönnyen vált 1x észre sem vettem h. hozzáértem és bepakolta üresbe menet közbe a másik meg h. gyári folytott a moci de van benne power és asszem 1-2 ben vagy nemis nyitott vagy nemakart addig felpörögni nemtom de 3. ban már szépen mennt a gép 120al (nincs benne sok km 5e) köszi a segítséget.
ádi te mennyi idős vagy ugy öszinten megmondva? :D az 5évesek szoktak ilyen hülyeségeket bezsélni, ez nem playstation h flehuzom a motort azt hülyére verek mindenkit..:D
Ha egy volt Suzuki fejlesztőmérnök mondja akkor talán nem akar átbaszni nem?
Nem olyan köcsög mint a többi buzeráns a szevízekben aki rábeszél egy 20 rongyos K&N légszűrőre mert milyen jó azt kiderül h lof@szt nem ér
Egy jó kipufogórendszer elektronikával ér valamit nem ilyen csöves légszűrőkkel szórakozni.
blackdragon akkor reszelt hengerrel,jolly val és elektronikával 190 et megy a motorod... milyen elektronikád van?...megfűzöm faterom hogy vegyen nekem egy olyat,meg vmi jó uj dugót:D am milyen dugot ajánlottok 2001 es RS be? Mennyi egy olyan elektronika?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
sok szerencsét ez misocé, szerintem ősszeln nem így néz ki a környezet..szal szép bikepics-es kép..:D
http://motor.hu/motor_vpage.js...
jah az ár alkuképesforgalombahelyezed benne lesz kicsivel több,mint 5kiloba..és már a neveden van,nem kell átírás és eredetvizsga pluszban,mint mikor megveszel egy rendszámosat,mert az áron felül az még rád vár
Linkeld be meik motorokat nézted...
Nem olyan köcsög mint a többi buzeráns a szevízekben aki rábeszél egy 20 rongyos K&N légszűrőre mert milyen jó azt kiderül h lof@szt nem ér
Egy jó kipufogórendszer elektronikával ér valamit nem ilyen csöves légszűrőkkel szórakozni.