A tej az király, majd rájössz te is!
Motorozni még királyabb, fel kell öltözni, nem rinyálni hogy hideg van! Há" milyen motoros vagy te? :D
A volumass 35 nagyon rendben van, 2hónapig szedtem, a teljesítményem nemhogy megduplázódott, sok esetben még nagyobb fejlődést értem el!
Srácok hivatalosan bejelenthetem, ma volt a forg. vizsgám, és sikerült, tehát mostantól legálisan motorozhatok. Amúgymeg nem vagyok boldog, már évek óta jogsi nélkül nyomtam a Futurával, RSel, és annyira megszoktam már :) A másik amiért nem örülök hogy vége, hogy nem motorozhatok többet a csoda GS250 járgányommal, pedig nagyon megszerettem. Mondtam is az RSnek este, hiába egy öreg szar 83as vas az a GS, az legalább megy, te meg nem másfél évesen :) Há" milyenmá" ez?
Ja és reggel 6tól vezettem még egyet, zuhogó esőben, majdhogynem sötétben, hidegben, és jó volt :) Nagyon jó!
a téli motoros futárok mondanának cifrábbat is
a motor megmarad hobbinak és nem mint "jármű"...
volt hogy egy Honda Dioval toltam 4nap alatt 400km-t nah akkor fájt a hátam a 4. napon már...kegyetlen bazz ...emelkedőnek 40-45 sík terepen 50-52
álló kocsisor nemfértem már el a tükrök miatt aztán felemeltem a kormányt és áttettem a tükör fölöttt csávó kiszólt hogy "ennyire sietsz?"
HMB fasza, csak nagyon kevesen ismerik, meg elég jó árban van. Én is a kreatinra szavaznék, az ára miatt is, annak viszont kurvajó transzportrendszer kell, az egyszerű szőlőcukor nem mindíg elég...
Mikey, ja gs250 :)
Ma autópályást :D vezettünk, akkora ködbe hogy nem láttam az előttem lévő motorost. 3 fok C, a köd állandóan lecsapódik a plexin, és főleg nem látok semmit.
A csak 20fokban pályázós motorosoknak ajánlom az élet eme oldalát is, elég jó!
mondom h nem célom:) csak egyszer mert oyan qrva sokat olvastam már róluk meg minden. de az még soká van. kitűztem magamnak egy súlyt addig még van 7-8 kiló... de azt tiszta izomban... szerintem nem kell félni h az 1 ideig meglesz:D
egyébként rajtam a HMB dobott qrva sokat most. végre valami ami működik:) de te meg tyt amugy is hízosok vagytok tehát nektek nem sokat érne:)
ja ez igaz. a legalapabb naposim kúránál is levezetésnek vegyél spiropentet, aztán meg utána májgyógyszert. csinálják ezt egyszerre 10 cuccal, az lazán lehet 20 dolog....
neeeeeem:) most szüneteltetem... én ehhez az egész kocsizáshoz pozitivan álltam kinőttem már abból h fujj autók csak motor. de valami qrvára nem jön be. forgaloban vagyok már, 11 órát vettem de nincs kedvem többre menni. az a buzi tanár állandóan ordibál faszságokat nekem meg az egész nem tetszik meg utálom. felülök utána a motorra és egy megváltás. minden kéznél lábnál van, nem kell ott nyulkálni meg a lábaddal buzulni, és mindent látok, sokkal nagyobb biztonságban érzem magam és egy qrva meredek emelkedőn is el tudok indulni:) szal nagyon nem akarok vezetni:)
De szétbassza, mert ezeknél a cucckonál az a lényeg hogy a véráramba kerüljön be.
A tabletta csak a gyomorban oldódik és ezáltal kerül a véráramba. És ha egy baszottnagy tabletta átmegy a májadon úgy hogy nem bomlik, az kibaszottul nem egészséges!
Másrészt igaza van Tyt-nek hogy a szúrósok jobbak. Csak beszúrod és egyből a véráramba kerül be.
Csak a steril tűre kell kibebaszottul odafigyelni!
Én még nem próbáltam, nem is áll szándékomba, de ha gecire bevállt bencce, akkor azért szólj
Motorozni még királyabb, fel kell öltözni, nem rinyálni hogy hideg van! Há" milyen motoros vagy te? :D
A volumass 35 nagyon rendben van, 2hónapig szedtem, a teljesítményem nemhogy megduplázódott, sok esetben még nagyobb fejlődést értem el!
Srácok hivatalosan bejelenthetem, ma volt a forg. vizsgám, és sikerült, tehát mostantól legálisan motorozhatok. Amúgymeg nem vagyok boldog, már évek óta jogsi nélkül nyomtam a Futurával, RSel, és annyira megszoktam már :) A másik amiért nem örülök hogy vége, hogy nem motorozhatok többet a csoda GS250 járgányommal, pedig nagyon megszerettem. Mondtam is az RSnek este, hiába egy öreg szar 83as vas az a GS, az legalább megy, te meg nem másfél évesen :) Há" milyenmá" ez?
Ja és reggel 6tól vezettem még egyet, zuhogó esőben, majdhogynem sötétben, hidegben, és jó volt :) Nagyon jó!
Mert vagy ilyen lesz vagy a fehér még nem döntöttem el
csirke, rízs, tojás. mondjuk a dextrózos banánturmixomhoz én is tejet teszek meg a reggeli zabpehelyhez.
tyt nekem ebben az időben nem hiányzik a motorozás... lefagy a kezem lábam, szétmennek az izületeid meg nem jó h nem lehet néha egy jót dönteni:(
a motor megmarad hobbinak és nem mint "jármű"...
volt hogy egy Honda Dioval toltam 4nap alatt 400km-t nah akkor fájt a hátam a 4. napon már...kegyetlen bazz ...emelkedőnek 40-45 sík terepen 50-52
álló kocsisor nemfértem már el a tükrök miatt aztán felemeltem a kormányt és áttettem a tükör fölöttt csávó kiszólt hogy "ennyire sietsz?"
Mikey, ja gs250 :)
Ma autópályást :D vezettünk, akkora ködbe hogy nem láttam az előttem lévő motorost. 3 fok C, a köd állandóan lecsapódik a plexin, és főleg nem látok semmit.
A csak 20fokban pályázós motorosoknak ajánlom az élet eme oldalát is, elég jó!
egyébként rajtam a HMB dobott qrva sokat most. végre valami ami működik:) de te meg tyt amugy is hízosok vagytok tehát nektek nem sokat érne:)
A tabletta csak a gyomorban oldódik és ezáltal kerül a véráramba. És ha egy baszottnagy tabletta átmegy a májadon úgy hogy nem bomlik, az kibaszottul nem egészséges!
Másrészt igaza van Tyt-nek hogy a szúrósok jobbak. Csak beszúrod és egyből a véráramba kerül be.
Csak a steril tűre kell kibebaszottul odafigyelni!
Én még nem próbáltam, nem is áll szándékomba, de ha gecire bevállt bencce, akkor azért szólj