bár gyárilag nem tudom milyen lehet, ez nem a gyári kipuff, igazából fogalmam sincs honna származik, de kúrva jó hangaj van és innentől már nem érdekel a dolog
egészen pontosan ha jól tudom "83as, tehát 24 éves :)))
van rajta pár okosság! Sebességfokozat kijelző! nem vicc!
A másik aranyos, a műszerfalon minden angolul, van egy piros visszajelző, alatta japán szöveg :)) Felgyullad 80 felett, és gondolom azt akarja mondani hogy lassíts :)
ismeritek ezt a vasat?
egy ilyen csodagéppel motorozok mostanában, csinálom a forgalmit a motorosiskolánál, és ezt tolták alám :) sor4, 34 paci (vót valamikó" ) :)) Ja és lyukas kipuff! Olyan hangja van mint az Isten haragjának! Másrészt majd széthullik, de kurvajó vele menni :)))
Tegnap 4 órát motoroztam vele szegeden 3fokban, szemerkélő esőben :) És yoool esett, saját mocc híján :)
am. olvasgattam itt a hsz-eket, és röhögtem végig :) kösz srácok
annyi az összes sérülés ami a képen is látszik. Bal oldalán csúszott de szerencsére semmi komoly. Cartman(Zoli) az esés után még visszament vele a pályára az utána következő menetekre. A bal első index nyaka törött de az idomok nem, csak a fényezés sérült.
Jaja még az autós balesete előtt talán két évvel itt Gyulán is segg részeg volt. Ott voltam én is valamiféle rendezvény volt. Teljesen K.O. volt és elkezdte mesélni, hogy ő mekkora motoros. Észrevett hogy az egyik chopperben kulcs van, beindította és elment motorozni teljesen részegen, de még felugrott mögé két csaj. A gáz akkor volt amikor visszajött elferdült elsővillájú motorral és a kettő közül csak egy csajjal. Képzelhetitek mindenki röhögött a motor tulaja aki megjegyzem 202cm és 130 kiló igazi chopperes majdnem szétverte a fejét. Aztán sikerült valahogy megegyezniük.
Ezt legalább már a gsen megcsinálták rendesre.
Milyen inteligens öreg kora ellenére
Na haver motorjának tényleg kegyetlen hangja van, pedig nem lyukas a kipuff
van rajta pár okosság! Sebességfokozat kijelző! nem vicc!
A másik aranyos, a műszerfalon minden angolul, van egy piros visszajelző, alatta japán szöveg :)) Felgyullad 80 felett, és gondolom azt akarja mondani hogy lassíts :)
egy ilyen csodagéppel motorozok mostanában, csinálom a forgalmit a motorosiskolánál, és ezt tolták alám :) sor4, 34 paci (vót valamikó" ) :)) Ja és lyukas kipuff! Olyan hangja van mint az Isten haragjának! Másrészt majd széthullik, de kurvajó vele menni :)))
Tegnap 4 órát motoroztam vele szegeden 3fokban, szemerkélő esőben :) És yoool esett, saját mocc híján :)
am. olvasgattam itt a hsz-eket, és röhögtem végig :) kösz srácok