Nah meg ment vele 200 at(oda van írva hogy már az előző tulaj levette a műszerfalat mer streetfighterkedett vele,meg streetfighter motornak minek kell menni 200 al annak nyomaték kell sok nem)
A Magyar változat rengeteg elválasztási, és egyéb hibát csinál, illetve enged meg.
Mint mondtam, valszeg neked van igazad, de mintha én még nem így tanultam volna, de muszály:) ezen rugózni?:)
Mint láthattad, és ,mint írtam is, humorféle volt a kiigazítás. Mellesleg a muszáj hangzásra igen közel áll az uszály szóhoz, nagyon sokan elrontják, ez nem olyan jellegű hiba, mint egy tével írni a múltidőt, ez becsapós dolog, pont azért engedtem meg magamnak a humorizálást.
A "higyjen" igét én még biztosan így tanultam , és nem higgyen -nek, kb. úgy, mint ahogy a tudja, sem tuggya.
Régebben így volt szabályos: Okt. 21.-én most meg már nem igy kell leírni.
Vagy, csak megint hűJe vagyok:)
Nah mindegy most már tényleg haggggggyuk szegény motrot ..........
Ésmost megyek aludni csáá
de kitudja lehet nitrós meg van még neki kisturbó is
érdekes nos 100 000 ér meg eladja
Mint mondtam, valszeg neked van igazad, de mintha én még nem így tanultam volna, de muszály:) ezen rugózni?:)
hengeren meg kicsit csiszoltunk
+ beállított gyújtásgörbe (gyújtásdoboz tuning )
Kellene nekem Rotax 123as henger SOSbe. Van? Mennyi pénz? Milyen méret? Milyen állapot?
Köszi: Pisti
A "higyjen" igét én még biztosan így tanultam , és nem higgyen -nek, kb. úgy, mint ahogy a tudja, sem tuggya.
Régebben így volt szabályos: Okt. 21.-én most meg már nem igy kell leírni.
Vagy, csak megint hűJe vagyok:)