nah, ma bepöccentem. Szívócsonk (karbi/henger közti), fékbetét, kmóra csiga, power-tolattyu vétel volt az italmondonál 37ezerrel jöttem ki, sztem elviselhető
cső! tegnap irtam 1 üzit csak nem küldte el (sztem)
na végülis nem ide tartozik tudom h" google a bárátom csak az a helyzet h" az egyik haverom elfikkant az rs-ével és elég nagy kár lett belőle és megszeretném tőletek kérdezni mert gondolom ti jobban tudjátok h" hol és mennyiért lehet kapni egy lábtartot meg 1 váltokart mert ezek nélkül nem tud a haver még mocizni se köszi előre is
nincs valakinek egy kóbor "arrow" plakettje, amit rá lehet popszegecselni a kipuffra? Az enyémen még műanyagból volt a kis plakett, de le van kopva, és gányul néz ki. "Ha már az alkatrészeknél tartunk"
én jövő héten 100% h kakucs. mármint 22 v 23-a. most sajnos nem tudok hétvégén mert dolgozok, esküvőfotózás, ami elég jó pénz ugyh sajnos nem hagyhatom ki:(
leggazdaságosabb megoldás ha lopsz egyet a benzinkútról. Nem kell hozzá más csak két jó ujj amit bedugsz a zsebedbe és lehetőleg mély hangon azt ordítod hogy "kezeket fel! ez egy rablótámadás"
nah, a mai tragédia is megvan, letört a powerszelep-nyelv "füle" amivel a bowdenbe kapaszkodik.
Nincs valakinek egy eladandó darabja? Vagy szalonárat mondanátok, ha tud valaki, ha nem tul vészes rendelek bele egy ujat.
hehe énmeg egy audi TT vel mentem bibbííí igaz, csak 150-e l.. És énsem forgattam 7500 fölé Egyébként a 200 télleg vad... Nekem elször remegett a lábam
na végülis nem ide tartozik tudom h" google a bárátom csak az a helyzet h" az egyik haverom elfikkant az rs-ével és elég nagy kár lett belőle és megszeretném tőletek kérdezni mert gondolom ti jobban tudjátok h" hol és mennyiért lehet kapni egy lábtartot meg 1 váltokart mert ezek nélkül nem tud a haver még mocizni se köszi előre is
Nincs valakinek egy eladandó darabja? Vagy szalonárat mondanátok, ha tud valaki, ha nem tul vészes rendelek bele egy ujat.