annyit tudok mondani, hogy szentesre ne vidd!
én is oda vittem először 4900at kértek, hogy meg mondják, hogy főtengely szimeringes.. itthon csere és ugyan úgy szar...
a kecskeméti natix, nem rosz, de eszmélletlen drága! tudom nem sokat segítettem, de szentesre neeeeeeeeee!
apropó, még mindig keresek egy szakit Csongrád megye és vonzáskörzetében! A karbimat kéne frankón beállitani, nehogy megint megtörténjen a baj. Én nem értek hozzá, ezért biznám profira. Elvinném Zsóóótiékhoz, de kicsit messze vannak, és nincs lehetőségem eljuttatni oda a moccot (ergo nincs annyi pénzem benyára hogy elmenjek arra).
A lényeg, bárki tud valakit Szegeden, vagy valahol itt a környéken aki megcsinálná a beállitást, az léccci szóljon, elég fontos lenne..
Esetleg Zsóóóti, ha errejártok a műhellyel, szóljatok :)
Pirelli Dragon Corsa(ha inkább pályázol akkor Dragon Corsa Pro),vagy Metzeler Rensport,nekem eddig ezek váltak be legjobban.Michelin Pilot Sport-ot senki ne vegyen mert tempósabb kanyarokban nem úgy tapad ahogy kellene,a gyári D207F meg olyan minta PVC(megjegyzem ez saját vélemény)
Ja csak a kocsmából kisétáló az utca közepén hugyozó vén alkoholistát az életben nem fogod kikerüli ha mégis sikerül mert neked van a legjobb reflekszed a világon akkor meg tuti fejre fogsz állni és ott halsz meg az autódban. A jó autó jó sofőr addig él amíg be nem lép egy 3. dolog aztán már vége is
én is oda vittem először 4900at kértek, hogy meg mondják, hogy főtengely szimeringes.. itthon csere és ugyan úgy szar...
a kecskeméti natix, nem rosz, de eszmélletlen drága! tudom nem sokat segítettem, de szentesre neeeeeeeeee!