JociRs, mit jelentene, hogy fukszokat hordok éjjel nappal, lehetőleg jól láthatóan. Bár én vastag ezüstben nyomom, nem aranyban. Egyszerűen szarul érzem magam nélkülük. Ez afféle védőszent nekem, amulett vagy mi. fontos a számomra. illetve egy bizonyos kaszthoz való tartozás.
Zx10r, 24 rongy volt a dugó postával együtt. Erre rájön még a szerelési díj, azt Apum intézi, nemvágom mi merre mennyi..
50ccm, szép a mocid, meg örülök hogy beöltözöl.
Meg vagyok elégedve a cuccaimmal, de a mondial kabiban található gerincproti lófasz, vegyél egy normális gerincvédőt ha rám hallgatsz! Esni csak picit estem bennük, kb. 5kmhval egyszer, de akkor rendesen földhözvágott a motor lendülete. A lábam a motor alatt maradt, a csizma ezt nagyon szépen megvédte! Amúgy tette a dolgát minden :) nem éreztem semmit. Persze ez az esés mint mondtam semmi sem volt szinte.
Nekem pár évig még biztos megmarad ez a ruha, amíg nem lesz pénzem valami komolyabbra. Addig meg ez is tökéletes.
Tyt!
A Ruha témához hozzászólva! Én is hasopnló cuccba nyomom mint te! Kb 1 het vettem mondia kabót, meg team nadrágot a shoxba+ egy suzuka kesztyűt! Egész jó ár volt ez így 80 körül kijöttem és bőrruhám van... Pluszba még régóta megvan egy shox trace rx1 csizmám mint a tied. Neked mi a vélkeményed ezekről a cuccokról? Mert a kabát kissé oylan mintha maga lenne a nyaka, de amúgy jó! A csizma meg mennyit védhet ezért a pénzért? Mert nekem erre esett a váléasztásom, ez elég jónak tűnt/tűnik. Estél már a ruhádba? Csak kiváncsi lennék mit bír hátha már megvolt nked a "főpróbája".
egyébként megnéztem szétszedve a mocim. A dugó az elég randa így hogy letört belőle egy darab :)
Viszont hál"istennek a henger majdhogynem sértetlen. Elenyésző sérülése van, kábé semmi. Ennek nagyon örülök! Talán már meg is jött az új dugóm bele, majd ma utána kérdezek.
lehet a hétvégén már motorozok :))
Nem fog soha szikrázni és ledaráltam az enyémet cserésre és semmi sőt még a motor lábtartóján a koptató se szikrázik az is le lett tesztelve szóval ezt most megcáfoltam, de ha a csizmára vágsz egy vaslemezt és felcsavarozod akkor már fog vagy mint a szupermotosok a talpra raknak titán v vaslemezt és szikrázik mint állat
milyen kaszt? A fukszosok kasztja