Sziasztok.Meg akarom kérdezni hogy az uj 2007-es évjáratu Aprilia rs 125-nek mennyi a végsebessége valamint az hogy folytva van e gyárilag vagy sem?A választ elöre is köszönöm.
huu de jó napom volt ma bemegyek a műhelybe egy 150es quad aztán elkezdtünk dolgozni oan 9 felé oda jött a rokonom akié a műhely hogy járasam be neki a quadot szombatra és u.a. azt a pénzt kapom mint ha dolgoznák csak motoroznom kell eddig 40el ment maxon most kicsit megpiszkáltuk 90-100 óra szerint de eszméleltlen jó asszem akkor d.u.-án nem unatkozom majd
szombaton suzuki teszt vezetés lesz addigra majd vissza állítjuk
pont ugyanez van nálunk is.de itt van egy roma csávó akinek 750-as gsx-r je van.meg van vagy 4 R1 a városban.2 hayabusa.1 drz400, 1 husaberg supermoto, vagy 3 rs50, meg egy AF1(50-es papírral )
hát polóban én se ülök fel a minimum az a farmer,kabát,gerincproti,kesztyű,bukó...de ha csak 10kmnyire meek akkro is...de mióta ilyen meleg van azóta ne ültem mocin...ja de!hétfőn...a dunaplázáig kellett bemenni,de borzasztó volt...90nél forró volt a menetszél,pedig levolt húzva a cipzár a kabáton
sajnos billentette a pótkocsit amikor nem nyílt ki az ajtó megkalapálta és a terhelést nem bírta vagy a hidraulika vagy a csapszeg valószínűleg a rendőrség szerint az utóbbi és úgy megrakva plató rá esett a medencéjére ami 5be tört akkor az ütés során a tüdejének a fele szétdurrant, lépe nem maradt éppen és a 2 lába leszakadt. 1 óra után talált rá a kolléga és könyörgött szegény hogy segíts emeld le, mi lett a gerincemmel ? tudom mozgatni a lábam ? akkor már nem tudta sajnos de nyugtatásként az felelte hogy minden rendben nem lesz baj. aztán jött a helikopter majd több óráig próbálták stabilizálni majd a kórházban nem bírta és elhunnyt 23 évesen dolgos és figyelmes csendes emberke volt mindig volt egy szerető családja és egy gyönyörű volvo s40ese. Munkája volt az álma neki és sajnos ez történt.
igaz nem ide tartozott de nem tudom épp ésszel felfogni mikor pénteken találkoztunk és nem akkarom felfogni hogy 23 évesen pont neki :S R.I.P.
szóval a baj gyorsan megvan sajnos és vigyázzatok !
Csak mindenkinek mondanám hogy óvatosan
tudom hogy mindnki azt gondolja hogy vele úgyse történik meg, de ez az idei év pont jó példa arra, hogy mennyi motoros baleset történik, főleg mostanság a halálos balesetek gyarapodtak...
Amúgy köszi hogy elkísértél
szombaton suzuki teszt vezetés lesz addigra majd vissza állítjuk
Egyáltalán motorozik közületek bári is ebben a melegben?
HA felöltözöl garantáltan összeesel a melegtől én meg spec fel nem szállok pólóban
igaz nem ide tartozott de nem tudom épp ésszel felfogni mikor pénteken találkoztunk és nem akkarom felfogni hogy 23 évesen pont neki :S R.I.P.
szóval a baj gyorsan megvan sajnos és vigyázzatok !
tudom hogy mindnki azt gondolja hogy vele úgyse történik meg, de ez az idei év pont jó példa arra, hogy mennyi motoros baleset történik, főleg mostanság a halálos balesetek gyarapodtak...