én meg Rijekából
ma lesz kész a bőrruhám meg ma szedjük szét a vasat aztánelkezdődik a készülgetés mert már csak 1,5 hónap és jön a verseny!
azért elég kemény hogy a Szeptemberről nem a suli jut eszembe hanem hogy Alpok-Adria
na jó napot ismét most jöttem haza németből. Elég jó volt a Gp
képeket ha szeretnétek akkor majd rakok fel.
kérdés ! : új rsnél a 4000km-es kötelező szerviz kerül vmibe ?
Norbi: nem találtam sajnos, ami van az messze van meg horror árban. Mennyire szar a tömítés? Lehet h meg lehet csinálni, tömítőpaszta, és jó lesz. Szerelőbá megcsinálja
Na srácok sajnos nincs racing, nem is rendelnek mert nem rendel senki. "road" van, 3600ft.
Norbi, sajnos tömítés sincs. De megpróbálok szerezni vhonnan.
Haggyá má hülyeségeiddel annyim van h ráérsz kifizetni. Deeeee te adtad oda tominak 1 hónapja a ferodo betéteidet, itt raktuk bele. Most meg már kell teeeeeee?
első sárvédő, fejidom, plexi, oldalboritások,faridom, ülés, tankborítás, tank!
érdeklődni: 06205140810
Ár: 85pénz!
majd lesznek képek hamarosan....
ma lesz kész a bőrruhám meg ma szedjük szét a vasat aztánelkezdődik a készülgetés mert már csak 1,5 hónap és jön a verseny!
azért elég kemény hogy a Szeptemberről nem a suli jut eszembe hanem hogy Alpok-Adria
képeket ha szeretnétek akkor majd rakok fel.
kérdés ! : új rsnél a 4000km-es kötelező szerviz kerül vmibe ?
Mondjuk nekem is ki*aszott fontos lenne hogy még hány gyereknek van sopronba ugyanolyan motorja mint az enyém ...
Norbi, sajnos tömítés sincs. De megpróbálok szerezni vhonnan.
felnyomtam a vidit a szombatról. Most meg elmegyek lefeküdni , 9-kor motoGP, addig alszom egy másfélórácskát
jeee meglett
http://youtube.com/watch?v=3uy...