Nekem akkor csinált ilyet az AF1 amikor eltört a kuplung közepén lévő csavar(a műanyag sapka alatt). De lehet h neked csak fellazult a biztosító anya és csavarodik kifelé az állító csavar.
hát a gyári tartót leszedtük, a lámpát felcsavaroztuk a faridom alatti műanyaghoz.és a gyári tartó legbelső felfogatásához csináltunk táblából tartót amin a rendszám meg az index van.
Rohadtak. Haveromnak új RS50-je van és hát nem igazán hasít a paripa, úgyhogy kipufogót akar venni, de gőze sincs hogy milyet és mennyiért és hol... Kiváncsi vagyok Aprilia szalonba hánymilliót mondanak egy rendszerre a kis 50-esre...
Remélem itt is így lesz.
Bár ez a kipufogórendszer dolog biztos hogy csak elég soká fog megvalósulni...
Dobot mindenféleképpen cserélek, de rendszer biztos hogy nem a közeljövőben. Dob legalább egyedi lesz
Hy!
Marad legalább is itt a pécsi Aprilia szalonban. Pont bent voltam, amikor jött a tulaj egy Aprilia SR-ért, amire Gianelli rendszer került és kérdezte, hogy most garancia marad-e vagy, hogy beleírnak valamit a szervizkönyvbe és mondta az eladó, hogy semmit nem írnak bele és a garancia is marad.
Dunakeszi Aprilia szalonban 110ezret mondtak egy Gianelli rendszerre az RS-re.
Azt nem tudták megmondani, hogy a garancia megmarad e vagy sem, mert valami műhelyfőnök épp nem volt bent, de holnap visszamegyek, aztán megmondják.
Mennyibe kerül ez a rendszer máshol, nem tudja valaki véletlenül?
am nem tudjátok h mitől van az h egyre nagyobb a holtjátéka a kuplungnak?de percről percre nagyobb már alig tok utanaspanolni:S bowdenen kívül mi baj lehet ienkor? hnap szedhetem szét...
és az miért van h ha már úgy 30 perce motorozok és behúzom az elsőféket akkor nem megy vissza hanem csak úgy szépen lassan visszaáll a helyére.hú nem tom h ez most érthető volt e.
Bár ez a kipufogórendszer dolog biztos hogy csak elég soká fog megvalósulni...
Dobot mindenféleképpen cserélek, de rendszer biztos hogy nem a közeljövőben. Dob legalább egyedi lesz
Te csináltad TS - nek a rendszámtartóját?
Marad legalább is itt a pécsi Aprilia szalonban. Pont bent voltam, amikor jött a tulaj egy Aprilia SR-ért, amire Gianelli rendszer került és kérdezte, hogy most garancia marad-e vagy, hogy beleírnak valamit a szervizkönyvbe és mondta az eladó, hogy semmit nem írnak bele és a garancia is marad.
Ennyi pénzért remélem meg tudják oldani a garanciát. Persze HA megvenném...
Új RS50-re is kb ilyen árban van?
Azt nem tudták megmondani, hogy a garancia megmarad e vagy sem, mert valami műhelyfőnök épp nem volt bent, de holnap visszamegyek, aztán megmondják.
Mennyibe kerül ez a rendszer máshol, nem tudja valaki véletlenül?
am nem tudjátok h mitől van az h egyre nagyobb a holtjátéka a kuplungnak?de percről percre nagyobb már alig tok utanaspanolni:S bowdenen kívül mi baj lehet ienkor? hnap szedhetem szét...