Norbi, a te c4400-adat sem felejtettem el Jah, mennyi kell akkor, 2 tömítésre elegendő?
Bencce, én nagyon ráérek, holnap megmondom mennyi, aztán szólj vissza, hogy kell-e. Ha nincs raktáron 1-2 nap még megérkezik, ha van raktáron akkor pár óra.
múlt vasárnap amikor ringen kint voltun kcsongival csak meg jegyzem h az 1000es sv-vel a gyerek 2:44-et ment mig csongi 2:28:1et szoval potenciálisan veszélyben vagytok pályán elötte én ezek után fe lse merek menni
Hát igazából azért lett ez a neve mert Mózes mert Azért mert huzni kell neki a fülét mint állat és azt is tuléli de sajna 11.000km -után és pár ringezéssel mögötte elkell vinnem szervizbe aztán ha nekem is kész lesz akkor majd rádverek még 1-2 kört
annyira nem volt vészes.. bár euroringből kiindulva ahol az utsó körben estem itt visszább vettem a tempót az utolsó menetben.. de tetszik a pálya.. balos kanyarnál már a térdem is megtudom vakarni az aszfaltal jobbosba még van mit tanulni
na lépek csicsizni... alig állok a lábamon, bnőmnél aludtam meg pihiztem de még mindig készen vagyok. sok volt ez mára. a 80 perc az idális rájöttem. az az az idő amíg tudsz normálisan gondolkozni meg mérlegelni. utána már fáradsz és egy kicsit másabb ívben vett kanyar miatt csomószor para van h belefér-e még vagy nem, könyebb megiyedni meg mittomén. persze belefér csak így már nem oyan jó. 80 perc az elég.
motorja...rossz ómen vagyok neki mikor először láttam a hring parkolójában anyosule-t éppen elesett aztán első kakucs alkalmával szintúgy,aztán most a motor
Bencce, én nagyon ráérek, holnap megmondom mennyi, aztán szólj vissza, hogy kell-e. Ha nincs raktáron 1-2 nap még megérkezik, ha van raktáron akkor pár óra.
Bence, előbb még megmondom az árat, aztán megbeszéljük mikor tudod átvenni. Nem biztos, hogy annyival olcsóbb, hogy megérje esetleg kijönni érte.
A dt-n gondolkodom, majd meglátjuk mi lesz. Igazából ebben a gyári gépben szerintem benne van a 25-26, azt jó lenne elcsípni addig