1600kmig kell jártani és onantol lehet frankon pörgetni.
0-800km-ig 6000ig kell pörgetni
800-1600-ig 9000ig
1600- 11000-ig
Ezt irják a kézi könyvbe.
500km-nél kell vinni szervizre de attol még ugyan ugy jártani kell és 1000nél is kell. utána meg 4000km-eneként kell vinni.
Üdv, most szerváltam be magamnak egy RS-t, de a kereskedésben csak 500 km járatást mondtak, viszont mindenhol és mindenkitől 1000 km-t hallok. Hallottam már pár dolgot a Natix hozzáértésével kapcsolatban, ezért aki vágja a témát az leírhatná hogy most mennyi is az annyi :)
Szép időt minden motorosnak :)
Aztmég hozzá teszem hogy azért olyan nevetséges dolgokat hozott fel!Volt egy kettő amitől a hajam égnek állt!(ráült a mocora kicsit sulyosab emberke(nem basztatásból)és megült alatta a moc h ez mért ilyen ez így nem jó stb stb)magaalá kellet volna nézni és csavarni kettőt dehát ez van!
Végülis nem lett csere mert a srác kicsit keveset akart ráfizetni jóformán én fizettem volna !Ugyhogy mondtam neki vagy ez és akkor igen vagy nem!ő aztmondta nem én meg nem fogom elkótyavetyélni!Hozzáteszem szép volt a motorja azonis voltak dolgok de szép volt!De nem fogom ....
Holnap veszem meg e kuplungkinyomót. Szerencsémre van raktáron. 10400ft az a kis szar