A mérete ugyan akkora (márha a szívlámpásra gondolsz ...)
Egyik haveromnak volt RS 50-be 125-ös lámpa.
Asziszem a fényszóróba különböznek mert az 50-esnek sima, még a 125-ösnek halogén (vagy mi a bánat az a búra ott előtte)
Sziasztok!Ma mit éltem át érdeklődők miatt komolyan mondom nevetséges emberek á.....!Vol egy ilyen beszólás h a (mocon arrow sportkipu van) h ennek mér ilyen a hangja ez nem normális!
mennék szívesen, meg kiváncsi is vok a pályára, de most kaptam 2 jegyet a balatonsoundra és lehet hogy nem leszek itthon, még meglátjuk... ha megyek szólok
Amikor jól érzem magam meg amíg tele a zsebem addig soha nem számolok
Volt olyan h bementem 20 rugóval Jam-be első a bárpult természetesen kikértem 10 Kamikazet 3-an voltunk még 3 Mojitot utána még egy ilyen kör és heló. Mondjuk csúnyán berúgtunk.
Rioban haverom az eggyik mixer mindig féláron iszunk. Mondjuk azt azért szeretem
rocky-n kivül akkor senki nem jön pályázni szombaton?
rsata: miyen olajat tettek az rs-be miuánt a 2T-sel csúszott? veszek szerintem valami agip 10W40-est.... azokban soha nem csalódom.
én multkor beszálltam a taxiba a ferencieken... nézem h a szt.gellérten már 1500 mondtam h álljon meg baszki engem ne nézzen hüyének a city taxi ennyiért visz haza a kosztolányiról.... ott magyarázott összevissza aztán kapott egy 1000-st meg h kapja be... rohadtul vigyázni kell velük.
Egyik haveromnak volt RS 50-be 125-ös lámpa.
Asziszem a fényszóróba különböznek mert az 50-esnek sima, még a 125-ösnek halogén (vagy mi a bánat az a búra ott előtte)
De passzolni fog bele az 100%
Voltál hétvégén?
Volt olyan h bementem 20 rugóval Jam-be első a bárpult természetesen kikértem 10 Kamikazet 3-an voltunk még 3 Mojitot utána még egy ilyen kör és heló. Mondjuk csúnyán berúgtunk.
Rioban haverom az eggyik mixer mindig féláron iszunk. Mondjuk azt azért szeretem
hova mentek pályázni?
rsata: miyen olajat tettek az rs-be miuánt a 2T-sel csúszott? veszek szerintem valami agip 10W40-est.... azokban soha nem csalódom.
Onnan még gyalog is hazatalálok ha nagy tré van