A mito erősebb, mert az 125 köbcentis. Az régebbi rs-ek, amiket 123as blokkal gyártottak erősebbek, mert 123 köbösek, az újabb 22es blokkok gyengébbek sajnos.
Rocky sajnos az oldal címel sem jutottam többre . Viszont arra gondoltam ha találkozol valamikor vele, megtennéd h szolnál nekki h nekkem is kellene és ha jössz le Kakucsringre akkor hoznád a gombákat csak elötte szolj ha hozzod. Az ára meg forditva jutna a Tomihoz. Ez megoldható lenne? Holnap azért még megprobálom telefonon elérni.
Az "én ezúton szeretném üzenni..." részhez tette hozzá a szokásos "meg mindenkinek aki szereti" szöveget. Általában a zenés kívánságműsorok megszokott szófordulata ez
Én is ezúton szeretném üzenni tominak, hogy hétvégén tudok csak elmenni fejidomért, és majd beszéljünk msn-en vagy telón, mert szeretném ha gyártana nekem egy távtartót. (meg mindenkinek aki szereti...)
hy
erre a kakucs ringre szivesen kinéznék én is most még egyiptomba vok de ha haza jöttem akkor ki mehetnénk ha majd valaki rá ér. csongi te is voltál már?
Én szinte biztos vagyok benne hogy a kék vonalvezetést fogjuk használni legtöbbet, mert úgy bemme marad a sikán, lesz két elég gyors 180fokos visszafordító-kanyar jaaaa és nem utolsó-sorban, így kimarad az a kanyarkombináció a bal fölső részen, amit soha sehogy nem tudok bevenni normálisan .
Ahogy nézem azért jó meleg volt. Vibrál a levegő
ott a telefonszáma az oldal közepén, meg az e-mail címe is, de iwiw-en is írhatsz neki.
erre a kakucs ringre szivesen kinéznék én is most még egyiptomba vok de ha haza jöttem akkor ki mehetnénk ha majd valaki rá ér. csongi te is voltál már?
Hát akkor ez nekem kimarad...
bár multkor volt egy 1000-es gixeres srác... látod ha meglenne még a prima-d:)