Gabo ( Yamaha Neo"s)
majd kiteszünk egy kis táblácskát a rendszám helyére hogy "ne előzzetek kanyarba...köszi" vagy valami hátha hatunk a lelkükre...cbr 125topicból is mi lett?
apropó, mocizás közbe belebotlottam a kedvenc kocsimba, egy ezüst MKIV Suprába. Kinn a négysávoson mentem a seggébe, erre úgy eltűnt, mintha rakéta hajtotta volna.. Meg a hangja
Na megy fel a pumpa.
Beci, máskor az ilyen hsz-eket hanyagold, nem leszel népszerű.
kezdjük azzal hogy illik nagybetűvel írni a nevem ha már kérdezősködsz, másrészt a fojtást MÉG MINDÍG NEM LY-AL ÍRJUK! FOJTÁS BAKKER!
Ha ezeket a dolgokat szépen begyakoroltad, meg visszaolvasgattál a fórumban, illetve megnézed a neten az rs125 adatait (van e benne powerszelep meg hasonló barom kérdések), és még mindíg van kérdésed, akkor próbáld meg újra?
tyt neked ha folytva van a motorod akkor hol? nehez kivenni? a kipuffal mennyit megy most? van az uj rs be power szelep? mert jovore en is szeretnek :)
majd kiteszünk egy kis táblácskát a rendszám helyére hogy "ne előzzetek kanyarba...köszi" vagy valami hátha hatunk a lelkükre...cbr 125topicból is mi lett?
Norbi (RS)
Csongi (RS)
Száguldozó (CBR)
Ádám (CBR)
Rocky (CBR)
valooo (VFR)
Z3 (TZR)
huhhh hogy fognak minket megint csipázni a supermoto-sok
tényleg, akkor VEGA végülis nem jön?
Norbi,
Csongi,
Valooo,
Z3,
Száguldozó,
Rocky,
Ádám,
jön még valaki?
na meg az rs125öt :)))) Kegyetlen kibaszott kurvajót mociztam! jeeeeeeeee (hátha mást is felvillanyoz)
Beci, máskor az ilyen hsz-eket hanyagold, nem leszel népszerű.
kezdjük azzal hogy illik nagybetűvel írni a nevem ha már kérdezősködsz, másrészt a fojtást MÉG MINDÍG NEM LY-AL ÍRJUK! FOJTÁS BAKKER!
Ha ezeket a dolgokat szépen begyakoroltad, meg visszaolvasgattál a fórumban, illetve megnézed a neten az rs125 adatait (van e benne powerszelep meg hasonló barom kérdések), és még mindíg van kérdésed, akkor próbáld meg újra?
baráti üdvözlettel.