Egyre közelebb voltál hozzám és egy pillanatra belepillantottam a tükörbe hogy merre vagy, hogy nehogy rád borítsak. És mikor felnéztem akkor vettem észre hogy már rég rá kellett volna borítani a kanyarra ezért visszaengedtem a gázt és kicsit asszem a fékbe is belenyúltam. És egy ekkora hiba után pedig szerintem pofátlanság lett volna visszarántanom a motort eléd, ezért inkább gyorsan elengedtelek.
Zoli akkor 1,02 körül ment? az jó. Akkor elvileg énis 1perc alatti köröket tudtam menni
Akkor hétvégén küldünk egy ismétlést megint?
Beszereztem a már kitárgyalt kameratartó konzolt tehát csinálhatjuk a videjóóót a rindről meg a magunkról of-korsz , szóval menni kéne.
szerintem soha a büdös életben nem lehet ennyiért eladni... 125 2T-ről van szó... a Te géped nem esik bele abba a kategóriába h fiatal, és még annyira nincs elhasználva, oda max 1-3 évesek... egészen egyszerűen azért mert mitől lenne jobb a te motorod mint pl az enyém vagy csombeké (azért ezt a kettőt mondtam mert tudom h 95-ös mind a kettő ergo idősebb mint a tied) kuplung, dugó, dugó hajtókar, bowdenek, lánc, lánckerekek stb stb mind mind kopóalkatrész... ezeket állandóan cserélgetni kell. szerintem a motoromban a vázon meg a karbin kívül elég kevés dolog van ami még 95-ben került bele... innentől kezdve neked sajnos igazodnod kell azokhoz az árakhoz amiket a régebbi tulajok vetnek fel. veszel egy régebbit mondjuk 4 kilóért. a tied 650... hát 250-ből rendesen helyre lehet azért hozni, és innentől hülye lesz a tiedet megvenni, ha 4 kiló + 1 kis ráfordítással majd egy jobb gépet kap mint a tied...
de ez csak egy vélemény, sztem ennyiért nem sok esély van rá h elmenjen, de ne úgy legyen!
Nem hiába állnak meg ott És különben sem érdemes 11 fölé pörgetni
1.élettartam
2.ezek a gépek úgyis 9-10 ezernél adják le a max teljesítményt (nyomatékot még hamarább)
nekem üresbe is ugyanezt csinálja és nem erőlködik meg semmi csak hirtelen kurva gyorsan elkezd darálni és ott urgál a mutató 12nél, de mondom majd csinálok videjót ha belesz járatva.
örülj neki neked rotax 123ad van? itt amik 12nél megállnak az mind122es 96os 98as meg 2003as rs:S én is csodálkoztam mikor hirtelen ott megállt a mutató, azthittem csak az enyém szar de utána megnyugodtam h mindegyik ezt csinálja amik itt vannak
Zoli akkor 1,02 körül ment? az jó. Akkor elvileg énis 1perc alatti köröket tudtam menni