ezér nem írok erre a forumra,mer ien buzik vannak mint te csongi...biztos te vmi szőke halyű herceg vagy,örülj neki...Joe megkérdezhetem anno mennyiért vetted az SV-t?
kamu .... persze van már ott netje is
csütörtökön voltam az okmányba és volt egy juhász na az se volt semmi várunk a jogsira minden az öreg személyit csináltatt jól van .... amikor megkapja a lapott hogy írja a téglalapon belül a nevét annyit ír JÓZSIKA + nem fért neki bele 3jára sikerült neki de tiszta ideg volt már minden ki, sztem kicsi alkohol volt is benne, utána megszólal a nő menejn be a fülkébe készül önről kép " jah hajjj haha míg kép is készöl jólam" haverommal ott szakadtunk a röhögésttől nem volt 100as
Hali !
Valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen folytások vannak az RS-ben és, hogy lehet kiiktatni őket, mert az enyém gyárilag 11 KW, így nem egy lóerőgyár köszi a segítséget
Énis melozok csak még pénzt nem kaptam !
Amúgy azért mert az első gumim elkopott szal most kaptam gumit meg az első felnimet görgőzni kell sajnos ,szal azért és naon kéne mer emiatt ráz a moco kanyarba életveszély
Bazeg mostanába köszönni luxus má egy hete hanem 2 h utoljára dumáltunk mivan veled ember?Amugy nem üzletelünk csakhát most kért valaki azt megcsináltuk azt gondoltam felteszem ha valkinek kell itt van!Karbis csongi
Láttom elégé kapott szegény motorod . Ma ahogy befejezték a szervízt a red baronban rögtön átmentem a parkoloba megnézni a motorodat. A fékarod oltot le a legjobban , kicsit elvan hajolva, gondolom akkor lett ilyen amikor beléd ment az autos oldarol azért a hangját meghallgattam volna , na mindegy majd jővöhéten kakucsringen! Én nekkem most hétvége nem jó sajna.
A régebbi CBR-eknél bele kell reszelni egy picit az idomba. A 2007-esnél már fejükhöz kaptak a Hndánál és szabadon hagyták a rögzítésipont elött a helyett.
csütörtökön voltam az okmányba és volt egy juhász na az se volt semmi várunk a jogsira minden az öreg személyit csináltatt jól van .... amikor megkapja a lapott hogy írja a téglalapon belül a nevét annyit ír JÓZSIKA + nem fért neki bele 3jára sikerült neki de tiszta ideg volt már minden ki, sztem kicsi alkohol volt is benne, utána megszólal a nő menejn be a fülkébe készül önről kép " jah hajjj haha míg kép is készöl jólam" haverommal ott szakadtunk a röhögésttől nem volt 100as
Valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen folytások vannak az RS-ben és, hogy lehet kiiktatni őket, mert az enyém gyárilag 11 KW, így nem egy lóerőgyár köszi a segítséget
Lessétek meg ha gondoljátok...
Nah komolyan!
Amúgy azért mert az első gumim elkopott szal most kaptam gumit meg az első felnimet görgőzni kell sajnos ,szal azért és naon kéne mer emiatt ráz a moco kanyarba életveszély
vasárnap kakucsring, és most nem fogom összecsukni magam előtte eringen