Kösz z3!Szerintem meg nem ha megnézed hogy 400 ért vannak 99 elötti rs ek meg 500 ért papir nélküli rs ek és tudom milyen a moco ,de egyébként senki nem mondta hogy vedd meg ,nem tudom mit vered itt nekem a nyálad vegyél magadnak egy másik rs-t és legyél vele boldog!
A félreértések elkerülése érdekében nem az én hibámból estem hanem a célegyenes útánni S kanyar második kanyarjában két Mz-s nem tudott egymás mellett elmenni és zavarták egymást erre meg mindekettő beparázott és satut fékeztek na és ez pont elöttem történt és én gyorsan jöttem mivel a két Mz-s faszán elzárta az íveket amiken kitudtam volna talán kerülni őket és ezért satut fékeztem de kevés volt telibe kaptam volna mindkettőt de én eldobtam a gépet jobbra ennyi volt
Köszönjük meg nekik grat
Egyszerre nem volt fönt a pályán 2-nél több supermoto, ráadásul a végére átmentek a dirt részre és ott repkedtek. Szóval most teljesen oké volt minden.
Azééé Valooo szépen elfektette a VFR-t. Pont az orrom elött, biztos nekem akart fölvágni hogy ilyet is tud
Nah most értem haza ringről. Kva jó volt, teccik a pálya. A legjobb időm 48,9 volt, a végére már tartós 49,5öket mentem. Zoli, neked 1,02-t mértem. Képeket majd rakjátok fel
szin is ilyen volt...szal ... najó nekem mind1...
ne haragudj de nagyon felvitted az árát!Szerintem de te tod!
Kritikák nem érdekelnek!
Köszönjük meg nekik grat
ma is k***va joo volt! nekem 50,07 volt a legjobb köridőm de majd legközelebb letornázom 50 alá
Azééé Valooo szépen elfektette a VFR-t. Pont az orrom elött, biztos nekem akart fölvágni hogy ilyet is tud