lehet h kaptak valami adást olaszországból h most ne fogyasszanak... én 20km-el kevesebbbet mentem egy tankkal de mire hazaértem még mindig nem visított a lámpa... tehát oyan 6 körül voltam...
uhh én is kiszámoltam tegnap a fogyasztást és nagyon meglepődtem sőt már azon gondolkodok hogy vaami tuti nem jó .. 138km-nél tankoltam és 5,5 liter ment bele és megint tele lett.. ez igen csak 4 literes fogyasztás:(.. de az vicces hogy kipörög és megy is mint a disznóóó tényleg nem tudom mi lehet de egyelőúre örülök neki
ja láttam:) én is meglepődtem lassítottam és bambultam akkor meg majdnem engem basztak el, de jó volt ez a mai szerpentin. régen jobban szerettem a plissznetlászló felé vezető szakaszt, most már jobban szeretem az esztergom feletti részt...
gratulálok Tyt:) kb én is iyenket szoktam:))) ez a végén a hússal meg a házzal már veri az én "kornél a sárga susogóban" meg "fábiánt püfölöm és joe atlétában segít" álmomat:)
bencce te láttad hogy amikor elköszöntem tőled akkor majdnem elvágott az az autós .. alig volt 20cm.. összecsináltam a bőrruhám de amúgy a fickó is baszottul megijedhetett mert megállt rögtön az útszélén .. áhh szemétláda
Ti komolyan ilyen hülyék vagytok? bebaszna ha szilikont kennék rá, az első enyhe kanyarban pofára esnék... nem véletlen volt ott a smiley!
Más, ma akkora baromságot álmodtam :D Egy erdőben motorozgattam az RSel :D:D , ottvolt Mitogeri meg Dadis.. És mondták hogy az ő pályamocijuk most át van alakítva szupermotóvá :D És ott nyomták az erdőbe ők is.. Aztán mondtam hogy adjanak már egy kis húst, erre leléptek egy bazinagy késsel, leöltek valami őzet, és egy szatyorban hoztak nekem pár kiló nyers húst. Felraktam a kormányra, aztán valahogy balatonfüredre keveredtünk, és megmutatták Dadisék házát, ilyen bazinagy zöld téglakerítése volt, meg egy bazinagy üres telek :DDD kész
Bár végig város....
Power fölött