hát nem tudom mennyivel kapok többet.de nekem akko is a mito kéne.ha úgy menne mint 1 simson akkor is.olyan ezt mint a Subaru Impreza WRX mikor összehasonlították egy mitsu evo IX-el-"sokkal rosszab a váltója:meg,meg akad kattan, de a bubu miatt ez kéne" vagy valami ilyesmit mondott Winkler.
hát, szép ez a fényezés meg minden, de ha összehasonlítod egy új Evot egy új Rs-el rájössz hogy mennyivel több mindent kapsz a pénzedért ha az RS-t veszed.
izlések és pofonok
nekem ez pl nagyon nem jön be
de szerencsére mindenkinek más tetszik, különben elég unalmas lenne mindenkinek ugyan olyan mocija lenne
az én véleményemre ne adjatok,de ha 3 közül kéne választani akkor mito.kit érdekel hogy mennyit meg?150-160nál már mind3 szenved.és tudjátok miért?-mert kibaszott szép
Felesleges győzködni egymást, mert mindenkinek az a legjobb motor, amilyenje van
Mind a 3 motornak megvan a h hátránya és előnye. Én eddig NSR-en mentem, s erről eddig szinte csak jó tapasztalatom van.....
nekem ez pl nagyon nem jön be
de szerencsére mindenkinek más tetszik, különben elég unalmas lenne mindenkinek ugyan olyan mocija lenne
Mind a 3 motornak megvan a h hátránya és előnye. Én eddig NSR-en mentem, s erről eddig szinte csak jó tapasztalatom van.....