gyári idomot átalakitani,szerezni egy kopottabb,rondábbat,vagy van biztos ember aki megcsinálja neked,csak mivel kicsi rá az igény,így drága lenne.jó megoldás a gyári idom átalakítása
a füstszínű az kurvajó! még nincs nekem irridiumos plexi a bukón aztán most kurvajóvolt ezer ágra sütött a nap és tökjól láttam alatta
elvileg leküldtem nekik az elöző pályaidom pleximet és arról mintázták...hamarosan leküldöm a gyárikat és akkor olyan is lesz nekik csak az a tré hogy hajlítani nembiztos hogy tudnak szal azt lehet nektek kell csinálni hőlégfuvó azt annyi....
csak hogy tudjátok: a pályaidomot egy az egyben a gyári idomról mintázták! nemvéletlen van az oldalában a Racing felirat, indexsülyesztés, lámpakivágás hátul stb...
de kurva jó eddig azt hittem h legalább a pályaidom plexijét abba egy szatunás 7000ft-ossal. Akkor nem tom, ezek hüyék. Biel Zsoltit kell megkérdezni, ő ismeri őket asszem:) valamit mondott is multkor, h mi h működik ott...
rs 50embe is ők küldtek sokkal kissebb volt szélességre is, de a fejidomtartó vázan hajtogattunk így lett jó, am mindenki visszaküldi nekik a picsába mert egy nagy szar.
én most megnéztem a honlapjukat, csak azt látom ami eddig volt. Gondolom akkor még mindig fogalmuk sincs, h miyen évjáratú is ami nekik van. oyat küldtek ami a pályaidomodhoz jó nem? a gyári fejidomba meg kicsi...
pill lefotózom!
2. víztiszta
a füstszínű az kurvajó! még nincs nekem irridiumos plexi a bukón aztán most kurvajóvolt ezer ágra sütött a nap és tökjól láttam alatta
elvileg leküldtem nekik az elöző pályaidom pleximet és arról mintázták...hamarosan leküldöm a gyárikat és akkor olyan is lesz nekik csak az a tré hogy hajlítani nembiztos hogy tudnak szal azt lehet nektek kell csinálni hőlégfuvó azt annyi....
csak hogy tudjátok: a pályaidomot egy az egyben a gyári idomról mintázták! nemvéletlen van az oldalában a Racing felirat, indexsülyesztés, lámpakivágás hátul stb...
de kurva jó eddig azt hittem h legalább a pályaidom plexijét megúszom egy szatunás 7000ft-ossal...
a pályaidomod plexije ugye a sima 98 utáni nem?