mondjuk sztem nem tény, hogy erősebb mito-rs.....de azért az nsr-ek is mennek, tartósabbak és kevesebbet esznek. mindegyik motornak van hátránya. sztem azért, mert nem megy 170et hanem csak 150-160at még nem játékmotor
125ccmig vissza lehet igényelni az áfát. Legalábbis amikor mi vettük akkor még úgy volt
Joe, lehet viccesen hangzott, de én egy éve használom az enyémet és semmi baj nem volt vele. (1év lófasz, csak azért mondom mert jópáran hencegtek hogy új aprilia 1000kmt nem fog bírni). Biztos vagyok benne hogy továbbra sem lesz bajom a motorral, meg is fogom még tartani pár évig.
Lamborghini még mindig
Ja a Ferrari szemüvegekről.... Van a Váci úton a Warm Up kft ugye na most nyitottak egy Ferka shoppot és bazzeg 1 k.rva napszemüveget nem képesek hozni! A kedvenc szövegem: "nem szeretnénk készletezni napszemüvegből" hát akkor b.sszák meg
Miért mi vagy te Tyt az Aprilia gyár minőségért felelős vezetője vagy mégis miért "kezeskedsz"?
Vagy felhívod a gyárat h rakjanak össze a haverodnak egy gépet ami garantáltan nem fog szétesni?
pénzkérdés dolog, de új motorral nem fogsz szopni. Legalábbis RSel nem, ezért kezeskedem.
Mondjuk az más tészta hogy a srác a vadiúj Derbi GPR125Rt hetente vitte javításra.
mert viszonylag új.és japán.rst semmiképpen akármit mondhatsz atta de ha már több tulaj panaszkodik rá... de mind1 haggyuk ez nem a legmegfelelőbb topic erre
Joe, lehet viccesen hangzott, de én egy éve használom az enyémet és semmi baj nem volt vele. (1év lófasz, csak azért mondom mert jópáran hencegtek hogy új aprilia 1000kmt nem fog bírni). Biztos vagyok benne hogy továbbra sem lesz bajom a motorral, meg is fogom még tartani pár évig.
Ja a Ferrari szemüvegekről.... Van a Váci úton a Warm Up kft ugye na most nyitottak egy Ferka shoppot és bazzeg 1 k.rva napszemüveget nem képesek hozni! A kedvenc szövegem: "nem szeretnénk készletezni napszemüvegből" hát akkor b.sszák meg
Vagy felhívod a gyárat h rakjanak össze a haverodnak egy gépet ami garantáltan nem fog szétesni?
Mondjuk az más tészta hogy a srác a vadiúj Derbi GPR125Rt hetente vitte javításra.
Hol találom egy 2002 RS-en a vízhőfok jeladót?