bencce erről a kakucsringről hol találok infót ? szerintettek felmehetek úgy hogy protektoros nadrágom nincs, de térdvédőm van ? amúgy bencce az sv-s haverral mi is készülünk csak megdumáltuk hogy jún.15 után mert addig nekem vizsgák vannak :S
jahh, 5-6 közt maradt a lyuk és még 8nál is ledadog mostmár... szoboszlón csinálta vmi vadállat. meg ahogy vissza van szilikonozva.... a szélénél belehet látni a dobozba
Figyi.
Szerintem a gari miatt érthető a dolog... Énis pont ezért vettem meg!
Másrészt azért voltam goromba mert mindent leszerveztem előre! amúgy nem érdekelne!
Nem az árról beszélek. Az korrekt. Csak szerintem nincs teljesen tisztában az egésszel kisrs. Mondjuk nem tudom, milyen évjáratú gépe van, és h működik-e nála a dolog, de ha utánaolvas, megtalálja h h kell megbuherálni az elektronikát. És ha van rá olyan nagy kereslet akkor nem kell azon kibukni h fasz a srác, és leguccsó pillanatban mondja le. Úgyis elviszi valaki.
Szerintem a gari miatt érthető a dolog... Énis pont ezért vettem meg!
Másrészt azért voltam goromba mert mindent leszerveztem előre! amúgy nem érdekelne!
2. tudsz olcsóbban?
3. ha tud olcsóbban vesz. Érdekes, van rá kereslet. Ergo senki nem ad ennél olcsóbban.
ennyi.
ja és végül, mi közöd van hozzá? nem rosszindulatból, csak érdekel!
igazából 14ezret fog fogorni tőle, 45 lovas lesz és 210 lesz a vége.