EMBER! 35fok van kint, persze, hogy melegszik a gép, főleg, hogy járatod és tötymörögsz vele. 10-15perc meg,, persze, hogy meleg még. Nincs -30 °C hogy azonnal lehüljön :)
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy az természetese dolog hogy a hűtőfolyadék hőmérsékleltét jelző skála nálam eléri a 4edik skálát a 6bol?(remélem értitek mit kérdezek ) csak azért kérdem mert még csak 44km van a motorba és 5erezig lehet pörgetni és csak 12 kmt mentem vele. ráadásul amikor letettem még kb. 10-15percig elég meleg volt.
ha tudja valaki feltételn irjon vissza légyszi!Köszi!
Jaja
Kicsit keményre meg lehetne csinálni: sok híres versenypályának egy legtaktikásabb kanyarját megépíteni újra! Kicsit penge lenne Joe"S Unique Speed Park
nekem az nem jó sajnos:(
nem is hiszem h elsőre bírnék egy teljes du-nt, meg a gyári idomokkal meg az uj gumival nem is akarok nagyon. elég lesz bemelegítésnek az a délelőtt....
aztán legközelebb már többet:)
kakucsringen 24 órás gokartmaraton lesz... baszok rá megyek e-ringre. nevetséges ami itt van már.
Joe neked kéne építened egy unikum motoros versenypályát ahol soha semmilyen buzi rendezvény nincs...
csongi ti abban benne vagytok... nekem igazából már mind1, lehet e.ring is... de az biztos h ezen a kibaszott hétvégén pályázok valahol. de ha már 7E ft a délelőtt akkor inkább akkor kéne oda menni amikor normálisan lehet használni és nem csak 3X lehet felmenni
azt szeretném kérdezni hogy az természetese dolog hogy a hűtőfolyadék hőmérsékleltét jelző skála nálam eléri a 4edik skálát a 6bol?(remélem értitek mit kérdezek ) csak azért kérdem mert még csak 44km van a motorba és 5erezig lehet pörgetni és csak 12 kmt mentem vele. ráadásul amikor letettem még kb. 10-15percig elég meleg volt.
ha tudja valaki feltételn irjon vissza légyszi!Köszi!
Kicsit keményre meg lehetne csinálni: sok híres versenypályának egy legtaktikásabb kanyarját megépíteni újra! Kicsit penge lenne Joe"S Unique Speed Park
amugy adatlapon is megvan.
nem is hiszem h elsőre bírnék egy teljes du-nt, meg a gyári idomokkal meg az uj gumival nem is akarok nagyon. elég lesz bemelegítésnek az a délelőtt....
aztán legközelebb már többet:)
15 perces váltások vannak
Ott nem szokott lenni rendezvény csak hétvégén szoktak lenni kint gokartosok is.
akkor 15 órás váltások vannak.
Küld le az msn-címed és megbeszéljük
csá
Joe neked kéne építened egy unikum motoros versenypályát ahol soha semmilyen buzi rendezvény nincs...
qrva életbe.... lehet akkor kakucsring lesz, legalább kipróbálom.