na kint van a honlapon is! zsííííííír zsííííííír zsíííííííír nem kelll féloránként lejönni, hanem le lehet jönni 20 percenként és nem fél órát pihenni hanem 10-t!
lejönni még lejöött de nehézkesen,és ha a lamellákat nem rakom vissza simán fel megy a dekni, és ugy is probáltam h a deknibe raktam a kuplungot és ugyprobáltam feljáccani a helyére de nem ment! holnap majd szétkapom a hütő alatti tengelyt, és a hátsó lengőkar tengelyét kell meglazitani és akko má rá fog menni!---remélem
nem ütközéstől tuti h nincsen hátra menve ablokk! meg semmi jel nem utal ara h estek volna vele ! meg ismerem az előző gazdáját! lehet h az egész blokkkot lejebb kell kicsit engedni ! bár amugy nem hinném mert minden a helyén van
mi az a "kuplungkaros" ? a kuplunglamellák?
amúgy nekem is simán visszament a váztól, nincs annak vmi ütközéstől hátrébbcsúszva a blokkja?
egyébként h vetted le?
a váztól nem megy fel a dekni! a jobb szlén nem fér vissza!:( ha ugy rakom össze hogy a kuplungkosarat nem rakom be ugy fel megy a dekni de ha rárakom ugy má nem fér oda!
az uj idomos 2006 os rs-be ugyan olyan motor van mint az az előttibe? mert nezegetem hasznaltauto.hu t ...régiek 44LE , Uj meg 29? Szentem valamit elirtak...mert mintha guy hallotam volan h uo motor van bennük
Nekem is 2002-es van én nem szedtem le csak olajat cseréltem de ahogy néztem simán fel kell mennie. Mondjuk az Aprilia azok elégé olyan h mindent össze függ mindennel.
Remélem azt is tudod hogy euroringkupa lesz szombaton a motoros nyíltnap mellet.
Délelőtt lesz a szabadedzés meg az időmérő délután meg a verseny.
2007-06-16 Euro-Ring csak motoros nyílt nap!
na tuning meg csongi... akkor szombaton jöttök e.ringre?
amúgy nekem is simán visszament a váztól, nincs annak vmi ütközéstől hátrébbcsúszva a blokkja?
egyébként h vetted le?
96" rs-re kéne jobb első index akinek van kérem küldjön egy e-mailt fucky@freeamail.hu
2006-os RS125ök között!