hát szétnézek bátsziéknál majd, állítólag nekik van ilyen méret ha nem lesz akkor nemtom és 110/70 vagy 120/60as méretű slick létezik? 120/70ről tudok csak :S
Itt mindenki a motogp-vel jön az egy teljesen más világ ja és legtöbb kétütemű sportgépbe Polinit szoktak rakni na meg a motogp a teljesen gyári rotax hengerrel mennek ugye?
Na mindegy
jo motorozást mindenkinek
Marha egyszerű...
pl.: a 40LE osztod 1,36-al = 29,41kw~ dúrván 29.5 vagy 30kw-at a forgalmi szerint, amivel hivatalosan, csak nagy A-val vezethetnéd mivel az Akor. is csak 25kw-ig van De az a tapasztalat, hogy elég ha 125-ös a motor... a kw-at annyira nem érdekli őket.
nekem is vannak iyen szavaim pl: nálatok sincsenek nimbostratusok most? (értsd felhő - bár ez nem oyan nehéz:)
én asszem haza is megyek most mert megártott ez a hét, egyre nagyobb hüye leszek
Na mindegy
jo motorozást mindenkinek
pl.: a 40LE osztod 1,36-al = 29,41kw~ dúrván 29.5 vagy 30kw-at a forgalmi szerint, amivel hivatalosan, csak nagy A-val vezethetnéd mivel az Akor. is csak 25kw-ig van De az a tapasztalat, hogy elég ha 125-ös a motor... a kw-at annyira nem érdekli őket.
én asszem haza is megyek most mert megártott ez a hét, egyre nagyobb hüye leszek
Kezedjük ott hogy mit jelet nálatok a szétreszelés szó?