Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem Piliscsaba meg Tinnye közt még a seggem sem látnád
sárga susogósban csak a kornél megy:D:D és el is esik a várból lefele jövet
Milyen erő győzőtt meg? :D:D:D Mikor célegyenesben a 600RR ek kikerülnek mint a szar, akkor mond ezt :)
Ja és persze abban osztom a véleményed h hülye f@sz az aki kiad 1.3 milát egy 125-s motorért

Tyt azt soha ne felejsd el amikor már lesz 30-40 ezer km a motorodban akkkor már a gatyád is ráfog menni! Az SV blokkja gond nélkül elmegy 100ezer km-t ugy h hozzá sem kell nyúlni csak gondosan szervízelteted és nem kell attól félj mikor ragad meg, mikor fogy el az olaj stb stb inkább nem is sorolom

Nembaj egyszer próbálj ki egy nagyobb motort és majd rájössz.
Eddig nálam is a 2T volt az isten....
Mára már győzött az erő
hülye fasz igen felül bőrkabát alul susogósnadrág
2 kiló?

Egy normális bőrruha 150-től indul
jobb csizma 60-tól
jobb bukó 60tól a csillagos ég
jobb kesztyű 20tól
gerinprotektor 20tól

Ez már alsó hangon 300ezer
Hy!

Ti RS 125-re milyen bukósisakot javasoltok amiben kényelmes a 120-as 130-as utazó tempó?(márka, típus, ár)
FM fasza bukó, a mostani pár tízezer forintos 4 év után kuka, 100 alatt fasza volt.
Most hogy eladtam vfr-t számolgatok, hogy fognak kijönni belőle a cuccok. 50-60-70 körül simán lehet kapni középkategóriás bőrruhát használtan. Bukót szétnézek hol akcióznak, remélem motoline-nak még maradt pár fm, +diadora csizmát szerzek jóval bolti ár alatt. Shoxos cuccokat tudok olcsóbban szerezni, de agv annyira nem jön be, sokat kérnek érte, de olyan hú de jókat nem hallok róla.

de nem a 30ropis bukó a jó abból!

Én pl egy CMS bukót simán tudnék ajánlani mert kényelmes, birja a strapát és ahhoz képest jó bukó amennyibe kerül...12től vannak 27ig
jah és nem 10-15rongy rá egy plexi mint nekem az AGV re
A hülye fejed szar :)) Jó az FM, nekemis azvan. Mocskoskurvajó. Mondjuk cserés, mert volt vle pár firka.
Motorline ba pl FM sisakot adnának igy első látásra ami igenszar sztem...kényelmetlen, fos minőség...

Agv bukó nekem nagyon bejött!
mondjuk nemértem ezta kétrészes ruha ajánlgatást mindenkitől
ha elmész motorozni akkor egyrészes ruha ugyanazt nyujtja...ha esel akkor tudják ugyanugy javítani...
ha megállsz akkor derékig letolod és a kezét összecsatood a tépőzárnál és full kényelmes benne mászkálni... ruhára amugy sztem olyan 2kilót lazán lehet költeni akkor kb egy jó minőségű cuccot vehetsz (bukó, kesztyű, csizma, gerincprotektor, egyrészes vagy kétrészes bőrruha)
Ha spórolni akarsz vegyél egy biciklit!

De mindíg itt sajnáltatod magad h így a pénz úgy a pénz és egyszer csak felülsz egy vatta új RS125-re hogy nehogy már olyanra ülljél amit már más összefinngott....

Tehát nem sajnállak! Akinek telik új motorra az igenis ne síránkozzon h nincs pénze tankolni.
Ne dobáljál be annyi zsetont a peep showba vagy spórolj amin tudsz.
én 1 hónap alatt beleraknám ha bírnám pénzzel!
Most kérdezd meg,hogy miért
én nem akarom lerombolni a bibmbódzó ki önbizalmad de te még mindíg egyszerűen csak hülye vagy
figy idő kell mindenhez scoe inkább pontatlan vagyok

azért nem 1szerű kitalálni,hogy mikor-mihez szólsz hozzá
ok, végülis van benne vmi
(kezdek 2007 óta normálisan hozzászólni a dolgokhoz )
De persze az új motor a legjobb,én is azt mondom!
De asszem nagyon összeverném magam többször is + erre még másokat is megkérnék ha 1.3 millát kiadnék 1 új 125-ösért!
Nem állítom,hogy nem ér annyit!Csak nekem nem!

JoeZ:Ha sportúra akkor alul vagy felül van a börruci?
Hm.....én 7 ezret 3 hónap alatt tettem az AF1 be
én amióta megvettem azóta 1 dugócserém (ha időben cseréltettem volna akkor nem akadt volna meg ) volt meg 1 szimeringcsere a váltókarnál.
Én nem panaszkodom mert 2-év alatt ennyi gondom volt és míg itt sokan panaszkodtak,hogy ez+az szart be a mocijukon én motoroztam

Ok.tükröket meg gumát természetesen vettem rá de az a saját igényeim miatt volt
Én szeretem ezt a mocit és ha eladom akkor is csak jó pénzért mert még mindíg azt gondolom,hogy nincs sok baj vele
ne is legyen én azt mondom
amúgy pedig most sconak sajna nem olyan fiatal ám már a motorja mind pl: jamal ezért neki van az egyik legtöbb gondja
a 2t is lehet megbízható, csak új legyen.
7ezer km alatt eddig semmi baja nem volt az RSnek az égadta világon.
Az SV nem túramoci Sporttúra és elég bambán néz ki rajta egy ember cordurában

Scoe: miért szenvedsz még mindig azzal a motorral? Vegyél már valami megbízható 4 ütemű állatot!
Akko most ez nálad,hogy is van..?Bőrruci+ túramoci
Amúgy a Plus-ban is láttam sityakot

Amúgy tök fasza mert szimeringes lett a mocim
Ú.azok a tünetek voltak mint Jamal-nak