Besza..ás !
JÓ hogy nem vettem 125-öst eddig! Ma reggeltöl altörölték a REGDIJJAT! a súlyadót és az áfát a MOTOROKON!
olaszbol egyenesen a kpm hez kell vinni és átirás után GO!
sziasztok srácok....
érdeklödnék hogy nincs e elado rs valakinek?
125 vagy 250 es...
cserére kéne.nekem van egy aprilia SR 150 esem elado de igazándibol csere is érdekelne.
ha van valakinek JÓ állapotu! futura vagy mito125,rs 125,rs 250 és szivesen cserélne,vagy érdekelné a mocim kpra az irjon már nekem please a krisztian231@citromail.hu ra.elöre is köszike mindenkinek.....sürgös lenne a dolog.... ez a moci 2006 ban lett véve és 0 km esen.most 6500 van benne.
JÓ hogy nem vettem 125-öst eddig! Ma reggeltöl altörölték a REGDIJJAT! a súlyadót és az áfát a MOTOROKON!
olaszbol egyenesen a kpm hez kell vinni és átirás után GO!
Gyertek ki sokan vasárnap versenyt nézni!
Valaki megtudná mondani hogy holo a fenébe lehet ilyen ruhát venni ?
érdeklödnék hogy nincs e elado rs valakinek?
125 vagy 250 es...
cserére kéne.nekem van egy aprilia SR 150 esem elado de igazándibol csere is érdekelne.
ha van valakinek JÓ állapotu! futura vagy mito125,rs 125,rs 250 és szivesen cserélne,vagy érdekelné a mocim kpra az irjon már nekem please a krisztian231@citromail.hu ra.elöre is köszike mindenkinek.....sürgös lenne a dolog.... ez a moci 2006 ban lett véve és 0 km esen.most 6500 van benne.
Vámpapír meg minden megvan.
egy komoyl érdeklődő volt...deh inkább hagyjuk
megvan hirdetve majd ha kell vkinek akkor jelentkezik...egyenlőre csak áll a paripa mert nemhasználom
az árból meg nemfogok engedni mivel ígyis gecijó sztem!
meg egyenlőre van kajára pénz
Én még a 950-et is sokalllom egy 125-s motorért