Nemkell it sz.rozni ilyen 250 2T-vel csak a gatyád fogod rákölteni mert mindig valami sz.r lesz rajta!
Vegyél egy 600-as sportmotort az kell.... 30 éves fejjel be lehet vállalni!
Áhh. VFR-t elcserélem veled egy az egybe a kis RS-re. De az rs-emet nem adom (mostmár). Két hónappal ezelőtt kérdezed akkor eladtam volna valszínű. De mostmár itt a szezon...
Sajnos sokan azt mondják, hogy már benőtt, aztán meg kiskanállal szedegetik őket a fáról . Nem ültem még 250 2t-n, kérdezz meg olyat akinek van, de aszongyák nem kéne fél év motorozás után ráülni. Inkább vegyél VFR-t. Tudok is egy eladót
stoppi az a baj ha megnézed a motoros oldalakat akkor rájössz a 125 ös rendszámosokat hónapokig árulják a 125 rendszám nélkülieket 1-2 hét.Persze ha már veszek rendszámost akkor 250 est hiszen te is irtad forgalmi,törzskönyv,eredetvizsgálat,illeték,műszaki,=50-60eFt
Inkább fokozatosan húzom a gázt mint motorokat irogatok át.
amugy 30 éves vagyok tehát "benőtt " már .
a haverjaim is most vettek motort mindkettő 1000 rest és már 1 éve nyomják előkészület nélkül.persze ők se állatoskodnak csak ahol lehet.
boccs basz tegnap nem voltam ekkor már gépnél....
Ha fenntleszel msn-en és látsz akkor írj egyből!
Nemkell it sz.rozni ilyen 250 2T-vel csak a gatyád fogod rákölteni mert mindig valami sz.r lesz rajta!
Vegyél egy 600-as sportmotort az kell.... 30 éves fejjel be lehet vállalni!
Azzal nem lesznek bajaid ...
lép szépen, de mégse olyan életveszély mint a 250 ...
ha ránk halgatsz akkor ez a szezont 125-be töltöd
de nem szólok bele, ez csak jótanács !
amugy a képiden a tied a moci? 125.-ös?
nagyon király
Ezek versenygépek, nem valami 600as sor 4
Inkább fokozatosan húzom a gázt mint motorokat irogatok át.
Soroljam még
Amúgy meg 125/50-el inkább megbasznak mert az nagyobb gáz mintha 125-össel, rendszámmal kapnak el, jogsi nélkül !
de te tudod !
meg 2 hónap alatt érett leszel egy 250-es 2T gépre?
Mert akkor taníthatnál
De mindenki úgy intézi a dolgait ahogy akarja ...
Bár azért a tanácsokból sokat lehet nyerni néha ...
a haverjaim is most vettek motort mindkettő 1000 rest és már 1 éve nyomják előkészület nélkül.persze ők se állatoskodnak csak ahol lehet.
Az 50/125-ből meg nagy szopás lehet...
80-125ccm
80-125 regadó:60-120