Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy mi kell ahhoz, hogy elindulhass egy amatőr versenyen? És főként mennyi pénz? Hol és mikor rendeznek amatőr versenyeket?
Bencce, Nekem az Akorl 40E huf orvosival! (elsősegély nélkül természetesen, mert az már van)
amúgy megvannak a kresszek, mehetek bohóckodni T betűvel a hátamon a városba megint
Aki azért akarja 50es papírokkal használni egy 125 2t-t mert nincs pénze a jogsira az felejtse el szerintem. 60 ropi a jogosítvány, ha van A1-ed akkor olcsóbb jóval. vehetsz jó állapotú motort 400 körül de számod bele h a jogsi árát az első 1-2 hónapban úgy beletapsolod h észre sem veszed! nehéz ezt elképzelni én is csak akkor veszem észre h hónap elején 400, aztán hónap végén már csak 300 van a számlámon ugy h nem voltam bulizni meg sehol sem. voltam szerelőnél, vettem ezt azt... úgy összejön az h nem hiszed el. ráköltesz még annyit amennyiért vetted. már ha valamennyire igényes vagy és nem zavar h hát vannak rajta szar dolgok, és nem akarod mondjuk elhagyni a blokkot... olcsóbb ha értesz hozzá mert akkor meg tudod magadnak csinálni (de a geci drága gyári alkatrészeket akkor is veheted, vagy veszel nem gyárit és akkor mondjuk elakad a power mert szar a szimering hozzá és megszorult, ah mondjuk én jártam) , mondjuk én a blokkba nem fogok soha belenyúlni mert nem bízok meg magamban, van aki ezt csinálja 10 éve, én másnak tanultam ez van, jobban tudja h kell csinálni. amit tudok kisebb dolgokat h kicserélem a fék olajpumpa meg kuplung bowdeneket meg fékcsöveket meg oyan dolgok amihez nem kell szétkapni a blokkot már meg tudom csinálni, vagy felhívok valakit h magyarázza el, amikor megvettem azt sem tudtam mi az a henger:D:D szóval ezen felesleges spórolni mert ha az a pénz neked tényleg igazán számít akkor 3 hónap múlva eladod a picsába mert nem bírod, és persze buksz rajta.
blackdragon: én még mindig nem tudok e-ringre menni menni mert most rendeltem meg a power race-t előre és 2-3 hét amig megjön de aztán havi 2X megyek. meg h ringre is. aztán nyár előtt egy verseny mindenképp kéne:)
Jah ha már itt tartunk. Gyertek szombaton E-ringre és Kedden lesz edzés a H-ringen a licenszes versenyzőkenk és szom. időmérő és vasárnap verseny
gyertek és nézzétek meg
Szerintem egy 125ösnek jobb az Euroring. Sokkal rövidebb és élvezetesebb menni,nem kell annyira széthuzatni a gépet. Egy hátránya van: hogyha sokan vagyünk akkor sokat kell kerülgetni.
Euroring árak: 13000Ft/nap 9000/délután (12:30-tól - 6ig asszem) 7000/délelött és 5000Ft/óra
Hungaroring is nagyon jó kis pálya csak ott az árak nagyon húzósak (tavaly másfél órát mentem 15000ért) . Ha van egy veled egy szinvonalon menő ember a Hringen akkor jó mert nem lesz unalmas, viszont ha nincs senki akkor elég hamar monoton lehet
/Saját véleményeim/
bevagyok már ZSONGVA
hétfőn matricázás, kedden meg járatás aztán meg kicsit odatesszük magunkat!
Várommá nagyon!
Szombatra nemfoglaltam helyet szal csak a nagy déli guruláson megyek
másnap meg amitszól!