Már tök8, hogy ki a hibás, most inkább szépíteni kéne a dolgokon, hogy ne szívjam meg annyira...
Motor mindkét oldaláról minden ami kiállt, még kipuff is...... jobb oldalról az ajtó kapta el, balról az aszfalt, de csak optikai dolgok sérültek, szóval váz meg villa, meg kerekek meg blokk semmi, csak külső cuccok.... de az sem lex kis összeg, plusz biztosító, plussz pénz bírság... áhhh mind1 Pohit próbálom elérni....
csaba
a motor összetört nagyon?
Szerintem ha kinyitják eléd az ajtót akkor nem te vagy a hibás hanem az aki nem nézte meg hogy jön-e hátulról valaki mielött kinyitják az ajtót
Na volt egy kis balesetem, kinyitották elöttem az ajtót én meg belementem, jött mentő, meg rendőr is és ott elismertem, hogy én vagyok a hibás...... azt mondták, így jobban teszem.....
Na és azóta szívok mint a torkos borz....... vagy mi a fene.... Na és segítség kéne, vagy is tanács egy hozzáértőtől.... És én POHI-ra gondoltam
Igen eléggé fontos lenne!!!! Nem hinném, hogy megharagúdna, max nem vesz fel....
Légyszi add meg, mert parázok kicsit egy-két dolog miatt és Ő még is csak otthon van ebben....
Nem tok sajnos menni, mert kurva ballagás lesz a sulciban délután , estefelé meg lesz egy kis bunyó az egyik haveromat betalálta pár "magát keménynek képzelő pöcsfejű" aztán meünk zúzni
Jah. De én sohasem értettem őket.
Madarason is láttam egy két olyan 125-ös motort ami gyalázatos állapotban volt. Attól, még, hogy öreg vagy van neki egy-két baja, még lehet szépen karban tartva. szerintem.
hát ezt még az előző tulaj hagyta így... ma akartam helyrehozni belülről csak láttam h ez ki van szakadva... szerintetek egész power csere? nem para ha így használom ugye?
Ha valaki ad kölcsön valami moccot akkor megyek, jó egy kis robogó is, amúgy A1-es jogsim van, csak Mitocskámat megtörték egy cseppet Szegénykém, és még nem is nyúlh atok hozzá.....
Srácok ez mi? Ez a power nem? mert nekem így álla vége!!! viszont nyit rendesen de akkor ezért lehetett az h 6-7E körül kicsit dadgova megy mert nem nyitott? állítólag magasabb fordulaton azért nyit mert felnyomja a kipuff? ilyen lehet?
Motor mindkét oldaláról minden ami kiállt, még kipuff is...... jobb oldalról az ajtó kapta el, balról az aszfalt, de csak optikai dolgok sérültek, szóval váz meg villa, meg kerekek meg blokk semmi, csak külső cuccok.... de az sem lex kis összeg, plusz biztosító, plussz pénz bírság... áhhh mind1 Pohit próbálom elérni....