külömben meg azt ki kell tapasztalni! sztem.
amugy meg 34 vagy menniy lóra van kiirva i think tuti ne mhegyezték ki anynira mint a régi rs-t, már csak a co2 kibocsátási norma miatt is folytani kell rajta!
Cső! Mi a véleményetek az új Rs125-ről? Hallot már valaki valami adatot, hogy hány lovas, mennyi alatt veri a 100-t, mikor nyit ki a power, vagy h mennyi a vége? Most fogok nyáron kapni egyet...:)
Azért egy kicsit szélesebb. Ez lehet hogy csak azért tűnik úgy, mert szélesebb a tankja.
Hasónlítsd össze.
Mondjuk az tény, hogy puhább az ülése. És kicsitt lejjeb is van mint a MITOé.
Nekem is NSR-em van és 187 cm vagyok,egyátalán nem keskeny és kicsi,méretben megegyezik szinte a mito evo-val sőt még szélesebb egy kicsit.Ez tapasztalat mert a haveromnak mito evo-ja van
Szevasztok! lenne egy óriási kérdésem/kérésem. nem tudja valaki konkrétan, hogyhol tudok 92-es cagiva primához első tárcsát venni?::tomasszojer@freemail.hu
Ha megbizható motort akarsz akkor szerintem vegyél NSR-t,habár lehet hogy teljesitményben kicsit lemarad az RS-től és Mito-tól,de éppen ezért megbizhatobb,és elég sok dologban jobb is.
Amúgy én a helyedben biztos nem vennék 45ezer km-mel 2ütemü motort
ültem már evon, meg vittek is /najó nemvezettem/, de nekem túl "nyers" az apriliához képest...
nemtom, nekem valahogy sokkal jobb érzés volt ráülni az apriliára :))
és sokkal jobb érzés lesz egésznap az aprilián ülni .)
egy faszt :)
minden az adott motortól függ...
talán az apriliák több odafigyelést igényelnek!! de hát az aprilia feelinget soha nem fogja egy Cagiva visszaadni :)
amugy meg 34 vagy menniy lóra van kiirva i think tuti ne mhegyezték ki anynira mint a régi rs-t, már csak a co2 kibocsátási norma miatt is folytani kell rajta!