Na itt van pár kép az új RS125-ről!
Mivel azt nem lehetett kipróbálni,így rátehénkedtem a coffadt testemmel és bebújtam a plexi mögé hogy meg legyen a fíííling
Húúú srácok mennyit fogyaszt az rs-etek??? Lehet az hogy nekem megzabálja úgy a 7 , 7,5 litert hogy átlagban kb 6000-es fordulattal közlekedek, persze egyszer egyszer 8500-at is forgatom de annál többet még nem.
Polini van az enyémben és 32-es karbi.
Erre csak annyit tudok mondani hogy a magyar aszfaltok tobbsege olyan minosegu hogy katyumentessegel egyutt is eros elsofekezessel is megcsuszhat.. minden olajfolt, meg kavics nelkul is... tapasztaltam mar nem1x
Egyébként tegnap hazafele egy pirosnál amin utolsó pillanathban meggondoltam magam 100-nál h már nem megyek át behúztam mind a 2 féket és egyszer csak, mintha nem is tudom, elkezdett a motor balra jobbra dőlni és mintha jégen próbáltam volna vele megállni... Ugy beparáztam jó h nem csusztam be a kereszteződésbe, még utána is furcsa volt és nem tudtam mi ez? leégett a gumim vagy a fékek vagy defekt vagy mi? félreálltam, fékek tűzforróak dehát miyenek legyenek, és utána láttam h valami rohadt nagy olajba mehettem bele......
Én ugyis Piliscsabán lakom arra jöttök és megyünk tovább Visegrád felé elég jol ismerem a terepet meg h hol állnak a trafipaxok álltalában ugyhogy velem nem jártok rosszul...
Néha elkap az őrület akkor van hajtás rendesen de nyugi én is szeretek 100körül szépen utazgatni power alatt és a tájat nézegetni
Na itt van pár kép az új RS125-ről!
Mivel azt nem lehetett kipróbálni,így rátehénkedtem a coffadt testemmel és bebújtam a plexi mögé hogy meg legyen a fíííling
Polini van az enyémben és 32-es karbi.
Nálunk olyan kátyúk vannak, hogy még egy ember is belefeküdhetne!
Nincs valakinek egy eladó Rs 125ös-e??? ,vagy hiányos is érdekelne . Köszi
F4ather: na Velencei tó fele nincs sok kanyar, max onnan lehet, de amint kanyargós részhez értünk, én engedlek is előre:)
Néha elkap az őrület akkor van hajtás rendesen de nyugi én is szeretek 100körül szépen utazgatni power alatt és a tájat nézegetni
MEg majd vágott slik gumi.
krisz mi lassan teljesen ki fogunk esni
mehetnénk még egy ilyen kis kört
Megbeszéltük