elszomorító volt, hogy az amelyik hazsnálatban volt (alig 1-2 hónapos) a rendszámtáblája korommá volt égve, és a kék szinű eu-s része totál fekete volt...ilyen jól megtervezték a kipuffját...áhh, le kellett volna fényképeznem..aki ott volt remélem tudja miről beszélek!
enyémse... :) de speciel azért vettem én ezt a szériát mert ez néz ki a legjobban és elméletileg ez a legerösebb...minél jobban elörehaladunk annál több folytás van az RS-ekbe namármost a mienkbe alig van valami full versenytechnika :)
Motoroztam már Rs 125össel, 2003assal. 2 milla egy zsír új 600 cbr fs. És az rs-nél szerintem egy kicsit jobb motor,de gondolom ezt te is belátod! Csak ennyi pénzért ( 4 kilo),nem lehet venni ilyen motort!
én még 600ért is megválnék töle :) nah de egy pillanat mit értesz azalatt h motort lehet venni annyiért ? mért az RS nem motor?söt majd ha kiprobálsz egyet le se lehet majd szedni róla ezt igy hidd el..ha meg nem akkor érdekes gyerek vagy :)
hello hasznaltauto.hu-n illetve a motor.hu-n vagy egy kettő ami pont ebbe esik bele amilyen téged érdekel egyiket se nézted még meg?pedig van egy-kettő ami jonak tunik
jobb ha te csinálod több szempontból is...pl. tod mit csinálsz ugy csinálod ahogy akarod tod h nem basznak át tod h mi van benne vagyis ismered a motorod jah igen plusz még okosodsz is :)
UGYE MINDENKI JÖN?