nálam is ugyan ez van tavaszal kezdhetném az autó jogsit és itthon is megy hogy akkor segítenek kocsit venni meg kipótolják a pénzem, hogy motor helyett lehet ne gsi vagy civic vti de én motorozni akkarok
ddt500, még jó, épp mondani akartam, hogy ha tartani akarod a lépést, akkor vegyél apriliát!
Ja és nem MDS bukód van??? áááhhh ,hát hogy akarsz így tisztelegni előttem? :D
Kawa, jó kis ruha, de vegyél már légyszi másmilyet :)
előző témához én is hozzá tennék annyit h faterom mindenáron kocsit akart venni nekem is ...pedig anno ő is motorozott...ETZ 250 volt az uccsó motorja,abban az évben adta el mikor születtem,és mikor mondtam h a robogo meg simson utan kellene vmi nagyobb,akkor azt mondta szó se lehet róla inkabb kocsi...anyáról meg ne is beszéljünk,ő nagyon nem várja h bejöjjön a jó idő
KawasakiZx10R, nézd meg az adatlapom
jó ruha, de ne vegyél olyat, mer nekem is olyan van, és beperellek másolásért.. ugyanolyan mocit veszel mint ami nekem van (már ez is gyanús volt), erre most ugyanolyan ruhát is akarsz.. hát kabbe
Nekem meg azt mondta Vater, hogy ha veszek motort magamnak akkor mehetek otthonról. Aztán mikor a Yamahát megtörtem, ezt ismét előadta. Amikor hazaállítottam a gixxerrel nem is szólt hozzám csak mutatta, hogy merre van az ajtó! Aztán persze nem rakott ki. De kénytelen vagyok 2 hetente meghalgatni, hogy milyen béna vagyok, meg miért nem autót vettem ennyi pénzért?
üdv skacok!tervezem egy shox mondial cucc vételét,vkinek esetleg van ien cucca?véleményt sznék rola hallani ...ja bence ha beleszolhatok,én is tnapelőtt estem át egy ien virágátadós témán
vadiúj 1,8 Opel Zafira 16V
lenyomok vele mindenkit :))) amúgymeg kurvajó verda
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=10395
miiiiiiiiiiii??????????????????????????
jó ez van szar vagyok na …................................
Ja és nem MDS bukód van??? áááhhh ,hát hogy akarsz így tisztelegni előttem? :D
Kawa, jó kis ruha, de vegyél már légyszi másmilyet :)
KawasakiZx10R, nézd meg az adatlapom
jó ruha, de ne vegyél olyat, mer nekem is olyan van, és beperellek másolásért.. ugyanolyan mocit veszel mint ami nekem van (már ez is gyanús volt), erre most ugyanolyan ruhát is akarsz.. hát kabbe