No akkor egy cipőben evezünk.. csak nekem az állórész a generátoránál... De vizsgaidőszak végéig nem szabad, hogy ez legyena fő téma :D Aztán tuti 2 napon beül kerítek egyet :) Pláne, hogy Pápára akarok menni... Hogy miért, az titok :P
Én is ezt hittem mig nem repült szét emiatt a mito...Lehet hogy a motorod egy tohonya talicska,de amelyiknek a kompresszióviszonya normális értéken van és spiccesen van előgyújtása,annak kell a 98,de lehet kidérletezni,nem drága a hajtókar,dugó henger...
98ast rakjál bele nem véletlen van ráirva.. Eza süritési arány mert ugye a 95 ös benzin hamarabb berobban és a dugattyú nemér fel teljesen szoval 3/4es dugyattúutnál berobbana benzin ami nemtesz jot mert hamarabb elfog kopni a dugatyúd. Bocsi elég szarul magyaráztam el most tanultam müszakin pedig :P
Hellotok!
5napja vettem meg az RS em Csodálatos 1 gép. viszont az van ráirva a tankra meg a servízkönyvbe is hogy minimum 98ast kell tankoljak. Nah most szeretném a véleményteket kérni hogy 95öst vagy 98as tankoljak (mert árban nem mind1). Tönkremegy tőle a moci ha 95töst nyomatok bele?
lehet hogy a gyújtásnak a jeladója ment szét.....akkor szokott olyat csinálni h alacsony fordulaton normális, aztán meg amikor pörgeted akkor szarakszik, elmegy a szikra! De ha jól tudom akkor egész alaplapot kell cserélni! Majd jönnek a nyagyok és megmondják.....
Ha valakit érdekel van egy zsír új bal indekszem,és ugyancsak új váltókarom is Aprilia rs 125-höz! ha valakit érdekel írjon!
italycorse fel tudod adni ezen a héten az idexeket? a két első kéne.. küldj már egy mailt az adatlapomon lévő címre és megdumáljuk...
ez azért kicsit túlzás:)
Sajnáltam szegényt,dehát jön az xt600 sm
5napja vettem meg az RS em Csodálatos 1 gép. viszont az van ráirva a tankra meg a servízkönyvbe is hogy minimum 98ast kell tankoljak. Nah most szeretném a véleményteket kérni hogy 95öst vagy 98as tankoljak (mert árban nem mind1). Tönkremegy tőle a moci ha 95töst nyomatok bele?
Valakinek van eladó???