tipped szerint nemtudom,hogy az egy pályamotor?Gondolkodj el,hogy egy ilyen zsidót mint én,vajon mi inspirálhat,gazdász szakember úr...Hát valószínű nem mill-ért vettem,igaz??
"Az áru jelenleg Budapesten a XIII ker.-ben van.
Itt van egy motoros boltom a Váci út 127.sz. alatt ( Fiastyúk u. sarok ). A nyitvatartási idő: Hétköznap: 10-19 h-ig, szombaton: 10-15 h-ig.
Ha a hely és az idő megfelel, szívesen látunk a boltban."
tel: 786-45-92
mondd azt h iyen krómszínű, nem kerekes motoremelő, 160 (asszem) kilóig, és nem volt több 6000ft-nál
És az miért jobb mint ha vettél volna egy Millét??? A Futura egy túrasport motor. Nehéz mint az állat , nagy is és gyengébb is..... MAgyarázd meg légyszíves mert nem értem a koncepciót Nem lett volna egyszerűbb egy Millét pályára felkészíteni?
kéne egy kis segítség abban hogy megjött a lánckerekem előre hátra.. elöl maradt a 17-es de hátul most 40-es lesz.. a kérdés hogy a lánból mennyi szemet szedjek ki hogy fasza legyen?? vagy hogy megy ennek a menete?? meg alapból hányszemes alánc a gyári áttételhez? előre is köszi
nem szabad hagyni hogy a sok újonc elbízza magát. Ha mindennap idejön egy ember és megkérdezi hogy hány ló az új rs, mennyi a vége, meg mennyit fogyaszt, akkor az egész fórum csak abból állna ki hogy erre válaszolgatunk. Tanuljon meg szépen mindenki visszaolvasni, mostmár átlagosan 3 oldalanként van egy hozzászólás amiben ezek az adatok le vannak írva.
Nem arról van szó hogy nem szívesen segítünk, csak baromi unalmas mindennap ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt leírni
Srác az rs otthon figyelget,csak a tesa bátyja akar vennni most meg hirtelen de neki a planet teccccik,gondoltam hátha van valakinek az elmondja a tapasztalatait tesámnak
Itt van egy motoros boltom a Váci út 127.sz. alatt ( Fiastyúk u. sarok ). A nyitvatartási idő: Hétköznap: 10-19 h-ig, szombaton: 10-15 h-ig.
Ha a hely és az idő megfelel, szívesen látunk a boltban."
tel: 786-45-92
mondd azt h iyen krómszínű, nem kerekes motoremelő, 160 (asszem) kilóig, és nem volt több 6000ft-nál
kéne egy kis segítség abban hogy megjött a lánckerekem előre hátra.. elöl maradt a 17-es de hátul most 40-es lesz.. a kérdés hogy a lánból mennyi szemet szedjek ki hogy fasza legyen?? vagy hogy megy ennek a menete?? meg alapból hányszemes alánc a gyári áttételhez? előre is köszi
"Kis fiú vagyok én ahhoz hogy arcoskodjak!"
tetszik ez a szolíd önirónikus hozzáállás
Amúgy tényleg nem rossz az új fényezés, bár nekem az enyém tetszik a legjobban
nem szabad hagyni hogy a sok újonc elbízza magát. Ha mindennap idejön egy ember és megkérdezi hogy hány ló az új rs, mennyi a vége, meg mennyit fogyaszt, akkor az egész fórum csak abból állna ki hogy erre válaszolgatunk. Tanuljon meg szépen mindenki visszaolvasni, mostmár átlagosan 3 oldalanként van egy hozzászólás amiben ezek az adatok le vannak írva.
Nem arról van szó hogy nem szívesen segítünk, csak baromi unalmas mindennap ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt és ugyanazt leírni
Falco???? most vagy RSV Mille, RSV Mille R,RSV Mille Haga, RSV Mille Edvards, RSV 1000, RSV 1000 Factory vagy semmi
Vegyél már vissza magadból...
Kis fiú vagyok én ahhoz hogy arcoskodjak!
Nem kavarodtál ebbe bele nagyon???
Jaja,nemnagyon vagyok itthon...Új év úgy kezdődik,hogy annyi munka van,hogy beledöglik az ember
Sokszor már majdnem szószerint
Tudja kinek szólt a mondanivalós kérdés!Csak már nem akarok személyeskedni mert akkor megint én leszek a mumus