kondi,ezt a szakértői véleményt,nem Kondi,hanem inkább trafó gond lehet ez.menetzárlatos lett a víztől,vagy valóban az elektronika,vagy jeladeó.végig kell zongorázni
Nos, ez sajnos igen kellemetlen.. nekem detto nincs szikra, csak ez AF-1.... Sajnos nálam a generátor szállt el.... Remélem esetedben nem! Ha még régifajta RS-ed van, akkor megtudom mondania szervízkönyvből, hogy tudod kimérni a generátort... Bár ha ilyen N.. betűs doboz van, akkor nem a régifajta....
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhh hhhh semmmmmmmmmmiiiiiiiiii, hétfőn kalkulus vizsga, tiszta ideg vagyok, mert EZ EGY GECIRÁGÓ NAGY FOS!!!!!!!!!!!!!!! nem vagyok képes megtanulni ezt a gecit, és épp azon töröm a fejem hogy a picsába írok ki puskába 100oldalnyi képletet, összefüggést, és blablabla-t..
Akkor más mi lehet ha nem ad le szikrát? Nincs még Rsem csak montam egy tippet. Egyébként meg ha vmivel nem értessz egyet akor mondd meg neki h mi lehet a gond. akksi? v vmi veztetéket megrágtka az egerek?
akkoris elmagyarázhatnád tudatlan hülye fejemnek, hogy mégis hol a büdös kurvaannyjába találok egy kondenzátort egy RSen? főleg úgy hogy az elázhasson?
Segitsen valaki az RS nem ad szikrát Minden ugy kezdödött h megmostam és utána nagyonh nehezen akart beindulni minden csatit átvizsgáltam nem ázott e be de semmi leszedtem a hátsó idomot alatta van az a NIPPONDENSO feliratu kis kockaalaku cucc asszem gyujtás elektronika és vszinü az ázott be de nem vagyok benne biztos h az e a baj. Néha ad szikrát néha nem de mikor ad szikrát teljesen normálisan jár meg minden gözöm nincs mi lehet a baj SEGITSETEK! THX
Nos, ez sajnos igen kellemetlen.. nekem detto nincs szikra, csak ez AF-1.... Sajnos nálam a generátor szállt el.... Remélem esetedben nem! Ha még régifajta RS-ed van, akkor megtudom mondania szervízkönyvből, hogy tudod kimérni a generátort... Bár ha ilyen N.. betűs doboz van, akkor nem a régifajta....
HOL A KURVAANYJÁBAN VAN RSBEN KONDENZÁTOR AMI ELÁZHAT????
nincs jó kondiban a mocc
Kondi a tologatáshoz
Ez jó, a srác itt akarja eladni a 125ös Cirbit :)
Miért adod el?