Én is erre gyanakszom, csak nem tom h az olajozó mondhatta-e fel a szolgálatot.... Szét meg nem akarom szedni, mert még garis, és nehogy belémkössenek:(
jojo, de az a baj, ha megyek is nagyon füstöl (és persze h a kipufogóból jön a füst)
Már kezd a tököm telelenni az apriliakkal!!!!!!!! (télleg szervízigényes, amit nem akartam elhinni eddig sose)
Mármint ugye úgy érted, hogy a kipuff ugye?
Nézd meg amikor már mész... akkor is füstöl mi az állat? Mert amikor beindítom nekem is szokott, és ki belőle a sok szemét... örülj neki, jó az olajozásod. ha nem füstölne akkor lenne gáz
nem ugy mondom átvitt értelembe!RS 50 után olyan volt mintha trabantbol Ferrariba ültem volna...szal nagy élmény vezetni csak b@ssza a "lelkiismeretem h nem 123as a blokk :D sry ilyen vok...
hátradőlj?nem egyszerüen elkezdtem huzni hirtelen a gázt és amikor átért 8000 rpm fölé akkor kicsit kezdte emelni az elejét...de sztem se tudta volna kiemelni
hát nagyon remélem nem ezt a blokkot hajtotta ki miután megvette
valamikor megnézem majd a végét...egyenlőre csak 150-et mentem vele de ott még semmi nem volt.
jamal: nem tom ... asszem visegrád. de csak lightosan.
valaki vitte már az RS-t kerékre? stoppie?
ha egyesben pöfékelsz, és nem ülsz hanem állsz, oyankor rá kell rántani a gázra és 7000nél kicsit megkapni és akkor elemelkedik...nekem még nem sikerült mert nem akarom a törött gerincemmel próbálni, de másnak ment
na de milyen olajat használsz? neh castrol RR-r mondj!
egyébként miyen olajat használsz?
majd jönnek itt a 2T szakértők és megmondják biztos mi a gond... bár sztem semmi.
Már kezd a tököm telelenni az apriliakkal!!!!!!!! (télleg szervízigényes, amit nem akartam elhinni eddig sose)
Nézd meg amikor már mész... akkor is füstöl mi az állat? Mert amikor beindítom nekem is szokott, és ki belőle a sok szemét... örülj neki, jó az olajozásod. ha nem füstölne akkor lenne gáz
valamikor megnézem majd a végét...egyenlőre csak 150-et mentem vele de ott még semmi nem volt.
valaki vitte már az RS-t kerékre? stoppie?
ha egyesben pöfékelsz, és nem ülsz hanem állsz, oyankor rá kell rántani a gázra és 7000nél kicsit megkapni és akkor elemelkedik...nekem még nem sikerült mert nem akarom a törött gerincemmel próbálni, de másnak ment