Milyen évjáratú a motorod?
Mekkora henger van benne? És mennyire érződik a tunig hatása?
Gondolkozok rajta, hogy én is tuningolnám egy kicsit a gépem, de nem tudom mennyire érné meg egy rakás pénzt rákölteni?
Légyszi segítsetek!!!
Egyetértünk, ez szól neked is Dadis, ...nyugi, ...szerintem húzzon mindenki a saját topicjába és osszuk ott az észt egymásnak , na akkor
2T-sek irány haza
4T-sek irány haza!
Problema nem lenne itt egy szall se a "megbaszlak anyad hatan" beszolastol eltekintve :) vicces gyerek vagy te en latok benned fantaziat,foleg a munkataborba.
Ennyi vagy gyerek A fene nagy eszed hozta a veszted.Kutya nem kivancsi rad foleg nem ebben a topicban.Ha meg irital a pofam tiltassal ki a "topicaidbol" meg johet a megverunk fenyegetos resze :DD azt varom a legjobban.
valóban! míg dc46 nem hozta szóba neveiteket, azt sem tudtam, hogy léteztek... egy rossz szót sem intéztem felétek, csupán a cimbitek megnyilvánulásaira reagálok... de ha valóban nektek ez természetes amit ő művel és nem veszitek észre, akkor nincs más hátra, minthogy fórumot váltsak, ti pedig csókoljátok meg egymást! sz@rházi kis köcsög banda!
Úgy gondolom, jó lenne, ha nem kóstolgatnál minket, ezt nem fenyegetésként mondom, csak
1. én nem szóltam hozzád
2. sértőnek találom a hozzászólásodat rám és barátaimra nézve
3. dc46 a 2T motorokról , főleg az Apriliákról nagy tudással rendelkezik, amit tisztelek benne
4. abban aztán biztos vagyok, hogy nem nyalja senki seggét, (egyéni a stílusa, de ha nem tetszik , legfeljebb nem reagálsz rá)
4. éppen ezért nem vállalok felelősséget a barátaimért, attól függetlenül, hogy szeretem őket
5. , de elvárom, hogy ne engemet bántsanak miattuk
6. úgy látom a topic hozzászólásai alapján, hogy front van és frontérzékeny emberek azzal töltik idejüket, hogy másokat bántanak!
Én Szfvár mellett, úhogy nem vagyunk messze egymástól
Velencei-tó mellett lakok.
Te merre laksz?
Nagyon szép a motorod!!!!
Látom Te is Fejér megyei vagy!!! (végre valaki )
Merre lax a megyén belül????? Esetleg ha lenne kedved gurulni akkor szólj rám
Milyen évjáratú a motorod?
Mekkora henger van benne? És mennyire érződik a tunig hatása?
Gondolkozok rajta, hogy én is tuningolnám egy kicsit a gépem, de nem tudom mennyire érné meg egy rakás pénzt rákölteni?
Légyszi segítsetek!!!
6kor talizunk majd meglátjuk:)
jössz holnap este fele picit gurulgatni krisszel meg velem? csak valami nagyon lightosat!
2T-sek irány haza
4T-sek irány haza!
"sz@rházi kis köcsög banda!"
Ez téged minősít! Gondolkozz el a dolgon!
1. én nem szóltam hozzád
2. sértőnek találom a hozzászólásodat rám és barátaimra nézve
3. dc46 a 2T motorokról , főleg az Apriliákról nagy tudással rendelkezik, amit tisztelek benne
4. abban aztán biztos vagyok, hogy nem nyalja senki seggét, (egyéni a stílusa, de ha nem tetszik , legfeljebb nem reagálsz rá)
4. éppen ezért nem vállalok felelősséget a barátaimért, attól függetlenül, hogy szeretem őket
5. , de elvárom, hogy ne engemet bántsanak miattuk
6. úgy látom a topic hozzászólásai alapján, hogy front van és frontérzékeny emberek azzal töltik idejüket, hogy másokat bántanak!