hát városi csapatást biztos h nem. de mit halandzsázol euroring nincs messze tőled, kb annyi mint nekünk. 40 perc alatt ott vagy. és akkor még szépen lassan haladsz..
Szeretnék menni csak az a baj h messze lakok pályáktol de valahogy megoldom mindenféle képen menni akarok nyáron... Majd csinálunk forum találkozot???Egy kis városi vagy pályacsapatás
Tyt,8egész 3/4 és négy pikullumodot tekerd a gátlódon a csavart!akkor a hyper-reflexiós visszajelzések megfelelőek lesznek a pehylsúlyodnak.de ha 9egész 12/21ed pikullumodot tekersz rajta,akkor olyan lesz mint egy öhlins verseny pályateló!
Szép a géped Joe-Z!! egyik ismerősömnek van egy 650-ese és kiput keres rá. mondanál valamit a Raptorrol? (gondolom baszott jól szól) de mennyi volt stb... kössze
jól van fogalmam sincs mennyi a normál de ok majd visszaszólok mert windsurfernek is szóltam de ő ugytudja nincs neki de majd meglátjuk. egyébként az enyém még 95ös. elsö szivlámpás széria de mind1 ugyanaz a kettő...
Hehe, nekem nincs ilyen gondom!!! Nem fáj, ha rámcsúsznak!!!!! Hát hugimmal ketten simán beleférünk az ülésbe!!! De olyankor én is ovatosabb vok!!! Igaz már 70nél kiszorítja belőlem a szuszt
én szeretnék Euroring előtt a gokartpályára is felnézni, alapozásnak.
aztán remélem 1szer összejön az euroring is :)