Áhh én eddig nem láttam egy jó motoros fimet sem. Ghostrider tűrhető, de egy idő után uncsi, Adrenalin Crew, Urban Street Warriors, stb csak arról szól h h tudják legyilkolni a motorokat. A Nitro Circus meg a Terrafirma is tűrhető, csak nem az én műfajom. Az ilyen halivúdi cuccok mint a vadmotorosok meg vas... Inkább hadjuk... www.uponone.com -on vannak egész jó vidik.
Full számítógépesz trükk az egész. 1 hihető rész nincs benne, és a történet is nagggggyon szaar ...
meg vicc az egész. nem ebbe a dimenzióba él az aki kitalálta ...
megnézni nem rossz?
én szenvedtem. nagyon. az egész egy egetverő hülye marhaság. aki kitalálta az életében nem látott motort. De nagyon tudta mi kell a 14éves korosztálynak
az a vas című film az valami megaszar volt..
egy mese, vicc az egész 14éves hülyegyerekeknek meg kispicsáknak.
az első 5perc még nézhető, utána tömény hányás.
Ember ez jó sisak!!! USA N1 márka a HJC partiban van bármely "nagymárkával" és nemcsak bukókat gyárt hanem ruházatot is. Nemtudom láttad-e a Biker Boyz című motorosfilmet (Magyarosítva vadmotorosok) na ott sokan HJC-ben küldik a citromsárga-fekete jakójuk is HJC!!
meg vicc az egész. nem ebbe a dimenzióba él az aki kitalálta ...
én szenvedtem. nagyon. az egész egy egetverő hülye marhaság. aki kitalálta az életében nem látott motort. De nagyon tudta mi kell a 14éves korosztálynak
nembaj KisTuning, majd felnősz Te is.. :)
Mondom nem értek hozzá.Tök jó vevő lehettem...Bármit rámtudott volna beszélni
egy mese, vicc az egész 14éves hülyegyerekeknek meg kispicsáknak.
az első 5perc még nézhető, utána tömény hányás.