aha, értem, hát nemtom, mert attól hogy nem hőálló nem hiszem hogy leolvadna, az 50es motorom kipufogódobján is volt normál matrica és nem lett semmi baja.
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely,
így a kamionos felajánlja a rakteret,
azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak
egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve
a kamion beleborul az árokba.
A sofor ájulásából felkelve látja,
hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét,
a két cigány közöttük,
és a lovaskocsit vezeto parasztbácsi
iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert ketto már
kikelt
Hello!
Hát megmondom őszintén árat nem tudok mondani neked mert már a dobokkal együtt került hozzám a motor. Én hallottam olyat már h kb 100 körül van rá . A hanngja brutál. Alapjáraton jár a motor beállsz mögé 2 méterre és borzolja hajad Mély erőteljes dübörgés amely minden fordulatszámtartományban megmarad. Szépen bele is durrog felpörgetés után illetve lágcsóvák
mint utólag kiderült nincs ráhangolva az elektronika a dobokra igy tavasszal meg lesz csinálva plusz le lesz padozva a gép. 5-6 Le plusz várható. Így meglesz a gyárilag megadott teljesítmény. Sv-re még jó a Finster, Gianelli, Shark ezek a legelterjedtebbek. Nem éri meg venni egy Yoshimurát annyival nem kapsz többet
MA csinaltam csak 16 sec még nem volt teljesen bemelegitve....
CSak max hangerőn halgassátok!!!
Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely,
így a kamionos felajánlja a rakteret,
azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak
egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve
a kamion beleborul az árokba.
A sofor ájulásából felkelve látja,
hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét,
a két cigány közöttük,
és a lovaskocsit vezeto parasztbácsi
iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert ketto már
kikelt
Gergőő meg épp nemtom merre van, sztem épp az AF1 topicban lakozik :D
Bencce, lehet mondasz valamit
de a gokartpálya ócsóbb
Hát megmondom őszintén árat nem tudok mondani neked mert már a dobokkal együtt került hozzám a motor. Én hallottam olyat már h kb 100 körül van rá . A hanngja brutál. Alapjáraton jár a motor beállsz mögé 2 méterre és borzolja hajad Mély erőteljes dübörgés amely minden fordulatszámtartományban megmarad. Szépen bele is durrog felpörgetés után illetve lágcsóvák
mint utólag kiderült nincs ráhangolva az elektronika a dobokra igy tavasszal meg lesz csinálva plusz le lesz padozva a gép. 5-6 Le plusz várható. Így meglesz a gyárilag megadott teljesítmény. Sv-re még jó a Finster, Gianelli, Shark ezek a legelterjedtebbek. Nem éri meg venni egy Yoshimurát annyival nem kapsz többet