Nah erre már muszály szólni. És most Z3 nehogy olyat ha ugye h megmondtam. Bencce, te is ugyanúgy leoltottad szunyogot, mint ahogy én szóltam az injektoros rs kérdésre, vagy má nem is emlékszem... És akkor kva nagy oltás volt h ne szójjak már, erre van a fórum... Elakadásjelző csak +súly, nem kell az, ugye Zsóti. Visszaolvastam, amit Bence lenyomott itt azzal a szegény hengerrel. Hát nem csodálom, h Zsolti meg akart enni..,
Már lassan 10 éve motorozok. 15 évesen kezdtem el egy RIGA-val.:) Sose működött rendesen. Aztán most van egy Yamaha yzf750r em. És elég sokszor járok fel pestre, meg külföldön is jártam már vele. Szol Zsóti voltam már autópályán.
Motoman megkérdezhetem hogy mióta motorozol???Motoroztál már esetleg volt már 125-ccm-es motorod?Ha volt mien sűrűn használtad autópályán?Mert ez a gép nagyon nem oda való.Amugymeg akinek igénye van elakadás jelzőre a csináltasson a motorjára vagy vegyen Honda goldwinget azon biztos van egyéb rengeteg fölösleges motor melett.Jah amugy abban igazad van hogy nem sűrűn motorozom autópályán és valószínűleg a közeljövőben sem fogok mert annak értelme nem sok van.