Jaja ez visszatérö betegség nekem is mikor ült mögöttem csaj már ö is az én ülésemen ült Én meg már nem éreztem a karomat mert az egész testsulyával rajtam volt rádásul nekem fel is van emelve a segge ugyhogy durva
és a bnőd tud legalább kapaszkodni.
rám eddig minden csaj felcsuszott, hogy a végén már lassan 2en ültünk az én ülésemen és megy a para neh valahol valami nagyot kelljen fékezni mert felkened a brét a tankra
most mér szegény?? :))
Hát 2személyjel azért nem hajtom úgy.. főleg ha a Párom ül mögöttem, akkor óvatosabb vagyok... (155mentünk az RSel kétszemélyjel )
tényleg jó cruisolni úgy ahogy mondod...
mondjuk az új RSnek nem túl kényelmes a hátsó ülése... van egy tök értelmetlen pukli rajta, hát én tuti nem bírnám 10kmnél többet.. szerencsére ezzel csak én vagyok így, a Benzintyúkom bírja :)))
Szegény motor...De ugye amikor 2személyezel akkor nem szoktad gyilkolni!? Nekem így sikerült szétrepitenem a blokkot a Gilerában anno. Versenyeztünk haverommal ö TDR-re ól én 2 személlyel Dobogókő felé és hát pörgetni kellett mint az állat De jó volt kanyarba 2 személlyel csöre le tudtam dönteni nea és ott volt h kanyar előt visszatoltam egyet és mikor jöttem kifelé a kanyarból csőgáz és 12000-nél annyit volt h csatt és már állhattunk is félre
Amugy 2 személyezni a legjobb úgy volt vele h power alatt 100-al akkor nem volt túl hangos semmi rezonacia korzózni kell!!
Most nincs de elvileg tudok hozni. Azt kérdezted ha jol emlékszem h höálló-e? nem csak idomra ,vázra ,jó meg mondjuk be lehet vonni vele akármit pl én megfogom csinalni vele a monitotom
hát, én úgy érzem keményíteni kéne.. sztem kb egy 75kilós pilótára van beállítva :) főleg h jövőre elég sokat fogok 2személyjel menni (tavasz végére ha minden igaz meglesz a jogsi :)) )
ugyebár állítható a háccsó telóm. sztetek mennyit csavargassak rajta h az én pehelysúlyomhoz jó legyen? :)) vagy csak jáccadozzak vele, azt majd jólesz?
köszii
semmi disznónk nincs meg iyenek
van egy paraszt suttyónk aki néha felszántja a kertet meg elveti a füvet az a csaba... más iyen vidéki dolog nálunk nem fordul meg. na jó meg kornél
rám eddig minden csaj felcsuszott, hogy a végén már lassan 2en ültünk az én ülésemen és megy a para neh valahol valami nagyot kelljen fékezni mert felkened a brét a tankra
Hát 2személyjel azért nem hajtom úgy.. főleg ha a Párom ül mögöttem, akkor óvatosabb vagyok... (155mentünk az RSel kétszemélyjel )
tényleg jó cruisolni úgy ahogy mondod...
mondjuk az új RSnek nem túl kényelmes a hátsó ülése... van egy tök értelmetlen pukli rajta, hát én tuti nem bírnám 10kmnél többet.. szerencsére ezzel csak én vagyok így, a Benzintyúkom bírja :)))
Amugy 2 személyezni a legjobb úgy volt vele h power alatt 100-al akkor nem volt túl hangos semmi rezonacia korzózni kell!!
Most nincs de elvileg tudok hozni. Azt kérdezted ha jol emlékszem h höálló-e? nem csak idomra ,vázra ,jó meg mondjuk be lehet vonni vele akármit pl én megfogom csinalni vele a monitotom
ugyebár állítható a háccsó telóm. sztetek mennyit csavargassak rajta h az én pehelysúlyomhoz jó legyen? :)) vagy csak jáccadozzak vele, azt majd jólesz?
köszii
uff én voltam
kérdeztem már de nem vetted észre, vagy nem akartad
van egy paraszt suttyónk aki néha felszántja a kertet meg elveti a füvet az a csaba... más iyen vidéki dolog nálunk nem fordul meg. na jó meg kornél
A mi Benccusunk érti a viccet